Portekiz basını duyurdu! Berke Özer Galatasaray'la anlaştı

Portekiz basını, Galatasaray'ın genç file bekçisi Berke Özer'le anlaştığını duyurdu. 22 yaşındaki kaleci menajeri ile birlikte transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldi.

Portekiz basını duyurdu! Berke Özer Galatasaray'la anlaştı
Portekiz basını duyurdu! Berke Özer Galatasaray'la anlaştı
GİRİŞ 17.12.2022 23:56 GÜNCELLEME 18.12.2022 15:06
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Portekiz ekibi Portimonense'ye transfer olan genç kaleci Berke Özer'in kiralık olarak Galatasaray'a transfer olacağını iddia etti.

Portimonense'nin sezon başında büyük umutlarla Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Berke Özer'in Portekiz macerası istediği gibi gitmedi.;

Transferi için İstanbul'da

Portekiz spor gazetesi Record'un haberine göre; Galatasaray, Berke Özer'in satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 22 yaşındaki kaleci menajeriyle birlikte transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldiği belirtiliyor. 



Berke'yi Türkiye'de Galatasaray'dan başka iki takımın daha kadrosuna katmak istediği bilinirken genç kalecinin sarı-kırmızılı ekiple anlaşma sağlaması bekleniyor.

Portekiz'de umduğunu bulamadı

Sezon başında transfer olduğu Portimonense'de istediği forma şansını bulamayan Berke, şu ana kadar biri Lig Kupası diğeri de Portekiz Kupası olmak üzere 2 maçta görev aldı ve kalesinde 4 gol gördü.

22 yaşındaki kalecinin Portekiz temsilcisi ile 2026 yılına kadar mukavelesi bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray niye yıllardır yedek kaleci sorununu çözemedi anlaşılır şey Muslera iyi ama çok dengesiz görüyoruz saçma sapan sakatlık ve ceza alma durumlari var yerine hep kova kaleciler geçiyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani portekizde tutunamayip galatasarayin galesinimi koruyacak okan bundan 10 gömlek üstün gs kaleci antrönorünü gözdengeçirse daha yararli olur hatta muslerayi şimdiden kaleci antronoru yapsin
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu dövmeleri gördüğüm zaman tiksinti geliyor. BIRAKIN şu 3 küresel İstanbul takımlarını. Sayenizde her transferde para kazanıyorlar. Devlete ahlak, din, edep vs konusunda ne kazandırdılar şimdiye kadar....
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    yaaaalaaannnnn gs bunu almaz gs'ın 3. kalecisi bundan iyi
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    yaaaalaaannnnn gs bunu almaz gs'ın 3. kalecisi bundan iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle