Maurizio Sarri, Galatasaray'ın genç yıldızına hayran kaldı: Çok beğendim

Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Galatasaray'la oynanan hazırlık maçı sonrası sarı-kırmızılılardan Barış Alper Yılmaz'ı çok beğendiğini açıkladı.

GİRİŞ 17.12.2022 13:07 GÜNCELLEME 17.12.2022 13:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da değerlendiren Galatasaray, sezon başı kampına girmişti.

Sarı-kırmızılılar, ligin kalan maçlarının çalışmalarını burada sürdürdü.

Galatasaray, Antalya'da İtalyan ekibi Lazio ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. 13 Aralık'ta oynanan mücadele, Lazio'nun 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Galatasaray'ın maçtaki tek golü ise 4. dakikada genç futbolcu Barış Alper Yılmaz'dan geldi.

Karşılaşma sonrası İtalyan basınına konuşan Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, sarı-kırmızılılardan Barış Alper Yılmaz'ı çok beğendiğini açıkladı.

Il Messaggero'da yer alan habere göre Sarri, "Galatasaray'dan Lazio'ya Türk olarak kimi alırdınız?" sorusuna, "Barış Alper Yılmaz'ı çok beğendim" yanıtını verdi.

İtalyan basını da Immobile'nin yanına arayışta olan Lazio için Barış Alper Yılmaz'ın iyi bir alternatif olabileceği vurgulandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Osman Berk 1 yıl önce Şikayet Et
    Al senin olsun.
    Cevapla
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde bunu cok begendik alabilirsiniz hemen
    Cevapla
  • versinler 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen alsınlar.
    Cevapla
  • fatih akman 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen paket yapalım sarri emmi. 5m euro ver üstü de senin olsun. sabri sarıoglu nu da bonus gönderiyoruz spor yorumcusu olarak.
    Cevapla
  • Menejer 1 yıl önce Şikayet Et
    Al sizin olsun
    Cevapla