Galatasaray'dan Ömer Faruk Beyaz sürprizi!

Galatasaray çok flaş bir hamle yaptı. Sarı-Kırmızılılar, geçen yıl Fenerbahçe’den ayrılıp Stuttgart’a giden Ömer Faruk Beyaz’ı gündemine aldı.

GİRİŞ 15.12.2022 09:35 GÜNCELLEME 15.12.2022 10:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ara transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray'dan ses getirecek bir hamle geldi. Bu sezon 3 yerli kuralı nedeniyle fazlasıyla zorlanan Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ömer Faruk Beyaz için girişimlere başladı.



ÇOK ÖNEMLİ BİR YETENEK

Sarı-Lacivertliler'in son dönemde altyapıdan çıkardığı en önemli yeteneklerden biri olarak gösterilen 19 yaşındaki futbolcu geçen yıl sözleşmesinin bitmesinin ardından tartışmalı bir şekilde Bundesliga temsilcisi Stuttgart'ın yolunu tutmuştu. Ancak Ömer Faruk Beyaz, Almanya'da beklentileri bir türlü karşılayamadı. Stuttgart kulübü önceki gün yaptığı açıklamada. Magdeburg'a kiraladığı genç oyuncuya yeni kulüp aradıklarını duyurdu. Alınan bilgilere göre Galatasaray bu gelişme sonrası harekete geçti. Yönetimin Teknik Direktör Okan Buruk'tan alınan onay sonrası hem Alman kulübü hem de Ömer Faruk Beyaz'ın menajeriyle görüşmelere başladığı öğrenildi.



FARKLI FORMÜLLER MASADA

Sarı-Kırmızılılar'ın transferde farklı formüller üzerinde durduğu belirtiliyor. Yönetimin yıldız futbolcunun haklarını aldıktan sonra sezon sonuna kadar kiralık olarak farklı bir takımda oynamasını planladığı gelen bilgiler arasında. Magdeburg'da 69 dakika forma şansı bulabilen Ömer Faruk 4 maçta gol atamadı.



SÜPER LİG'DE 5 MAÇA ÇIKTI

Ömer Faruk Beyaz kariyeri boyunca 5 kez Süper Lig maçına çıkarken 11 kez de Türkiye U21 takımında şans buldu.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    okan hoca kendi altyapısında kimseyi bulamamış mı gidip genç diye sıradanları almak istiyor senin elinde hamza baran efe metehan var git bunların peşine düş ki bir kazanımınız ola
    Cevapla
  • Mehmezt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundan bi cacik olmaz..2. Muhammed vakasi...gs de romatik sacma islerin pesinde...
    Cevapla
  • Adem 19 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa anlayamadı yeteneği aslanlarım hemen anladılar. Bunlarda hemen piyasa yapmak için ortaya çıkıyorlar. GS'da oynamak için para mı verecek. Büyük sözü dinlemeyenin böyle burnu yerde sürünür. GS 'yı piyasaya sürüyor ki gündemde olsun. GS daha AKMAN'ları halledemediler
    Cevapla