G.Saray'dan dünyaları kazanıyordu! Feghouli'nin Karagümrük'teki maaşı herkesi şaşırttı

Galatasaray'da yıllık 3,8 milyon euro kazanan Sofiane Feghouli'nin yeni takımı Fatih Karagümrük'teki maaşı ortaya çıktı.

GİRİŞ 14.12.2022 11:19 GÜNCELLEME 14.12.2022 11:27
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Galatasaray'dan ayrılan Sofiane Feghouli ile önümüzdeki transfer döneminden itibaren geçerli olmak üzere 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

5 sezon formasını giydiği Galatasaray'da yıllık 3.8 milyon euro kazanan Feghouli'nin yeni takımında alacağı maaş da ortaya çıktı.

Şu an bir takımı çalıştırmayan teknik direktör Levent Kartop, Karagümrük Sportif Direktörü Murat Akın'la görüştüğünü ve 32 yaşındaki oyuncunun kırmızı-siyah ekipte sezon sonuna kadar 300-350 bin euro kazanacağını söyledi.

Levent Kartop'un konuyla ilgili Kale Çizgisi programında yaptığı açıklama şöyle:

"Murat Akın'la konuştum. 'Bu adam Galatasaray'da 3-4 milyon euroya oynuyordu, siz nasıl aldınız bu adamı?' diye sordum. 'İstanbul'un avantajını kullanıyoruz' dedi. 'Sezon sonuna kadar bizden alacağı rakam 300-350 bin euro arasında' dedi. Büyük takımda bu adamı 1 yıl önce 4 milyon euroya oynatıyorsun. Şoke oldum. En az 1,5 milyon euroya imza atmıştır diye düşünüyordum."

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Adil G. 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray kazık yemiş galiba
    Cevapla
  • Mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili futbol severler, almanya'da yaşıyorum ve size şunu yazabilirim. Eintracht Frankfurt'un UEFA şampiyonu olduğu kadroda bırakın 3.8 milyonu, 2 - 2.5 milyondan alan tek bir futbolcu yoktu ve daha hala yoktur. Bu topcunun avrupada ne ünü ne de başarısı var, umarım bizim üç sözde büyük yöneticileri iyi özetlemiş oldum, saygılarımla.
    Cevapla
  • TOSYALI 1 yıl önce Şikayet Et
    ayıp ya parayı yoldamı buluyorsunuz bu futbolcuların ederi enfazla 500 binlira tl . ver tl isteyen dolar yapsın isteyen avro
    Cevapla
  • misafirem 1 yıl önce Şikayet Et
    Zorla mı alıyordu. İşgüzar yöneticiler yüzünden tabi ki. Kulüplerin paralarını har vurup harman savuruyorlar. Sonra bize yardım edin diye ağlaşıyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    terim ciğimin kazığı.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs ninn acizlikle yönetildiğinin kanıtı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle