Bafetimbi Gomis ile yollar ayrılacak!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Bafetimbi Gomis ile sözleşme yenilenmemesini istedi.

Bafetimbi Gomis ile yollar ayrılacak!
Bafetimbi Gomis ile yollar ayrılacak!
GİRİŞ 14.12.2022 10:51 GÜNCELLEME 14.12.2022 10:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası arasında çalışmalarını Antalya'da sürdüren Galatasaray, Lazio ile hazırlık maçı oynadı. Sarı kırmızılılar öne geçtiği karşılaşmada İtalyan temsilcisine 2-1 mağlup oldu. Transfer raporunu hazırlık maçlarındaki performansa göre veren Okan Buruk takımdan ayrılacak isimleri de netleştiriyor.

Okan Buruk, Adana Demirspor maçında etkisiz kalan Bafetimbi Gomis'i Lazio maçı kadrosuna dahil etmedi. Galatasaray'da Icardi'nin arkasında kalan Fransız golcü için flaş karar alındı.

Galatasaray'da sezon başında son dakikalarda attığı gollerle takımına puanlar kazandıran 37 yaşındaki Bafetimbi Gomis ile yeni sözleşme imzalanmayacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin son zamanlarda formasını Icardi'ye kaptıran futbolcuyla yeni sezonda devam etmeyi düşünmediği ifade edildi.

Fransız golcü bu sezon 10 maça çıkıp 4 gol kaydetti. İlk olarak 2018 yılında sarı kırmızılı formayı sırtına geçiren 37 yaşındaki golcü oyuncu Galatasaray'da toplam 70 karşılaşamda görev aldı. Sarı kırmızılı forma atlında önemli golleri imza atan Gomis, 46 defa fileleri havalandırdı. Tecrübeli golcü oyuncu Fransa Milli Takımı formasını 11 defa terletti. Milli forma ile 3 gol kaydetti. Gomis'in Galatasaray ile 30 Haziran 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Fransız oyuncunun güncel piyasa değeri 900 bin Euro.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    oyuna girip gol atan tek oyuncu haticeye değil neticeye bak.
    Cevapla
  • Fetti 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu feghouli ye beş basar yine de goller attı maç kazandırdı.
    Cevapla
  • Osman Berk 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru bir karar. Zaten yaşıda ilerledi.
    Cevapla