Okan Buruk'u şok eden istek: Ayrılmak istiyor

İspanyol ekibi Villarreal ile oynanan maçta taraftarların tepkisini çeken Berkan Kutlu, teknik direktör Okan Buruk'a ayrılmak istediğini iletti.

GİRİŞ 14.12.2022 09:37 GÜNCELLEME 15.12.2022 00:45
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Alanyaspor'dan 4 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Berkan Kutlu'nun takımdan ayrılmak istediğini Teknik Direktör Okan Buruk'a ilettiği iddia edildi.

24 yaşındaki oyuncunun Nef Stadı'nda Villarreal ile oynanan hazırlık maçında taraftarların yoğun ıslıklarına maruz kaldığı ve Okan Buruk'a "Taraftarlar bana cephe almış durumda. Bu şekilde devam edemem ara transferda ayrılmak istiyorum" ifadelerini kullandığı belirtildi.

"Eleştirilere kulak asma"

Teknik Direktör Okan Buruk'un da genç oyuncuyu, "Eleştirilere kulak asma. Performansını yükselttiğinde bu eleştriler sona erecek" diyerek oyuncuyu ikna ettiği öğrenildi.

Berkan, sarı kırmızılı takımdan yıllık 650 bin Euro (yaklaşık13 milyon TL) kazanıyor. Berkan Kutlu'nun Galatasaray'a maliyeti 5 yıl sonunda 7,5 milyon Euro'yu yaklaşık 150 milyon TL'yi bulacak.

Lazio maçında kadroda yoktu!

Berkan dün Lazio ile yapılan hazırlık maçında kadroda da yoktu. 24 yaşındaki oyuncu, bu sezon 13 maça çıktı. Berkan 13 karşılaşmada 1 gol attı. Ayrıca 1 de asist kaydetti. Berkan, A Milli formayı ise 7 kez giydi. 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2026'da bitecek. 1.86 boyundaki orta sahanın güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro.

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • bahadır komat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen yolla okan! Gs düşmanımısın sen?
    Cevapla
  • Fegu 1 yıl önce Şikayet Et
    okan buruk rizedeyken galatasaray tarihi utanç kararlarla maçı kazandığında tek kelime etmemişti şimdi açıldı maşaallah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Cocuk haklı 40 ına merdiven dayamış yabancılar yüzünden türk çocukları üvey evlat muamelesi görüyor.Yabancılara gösterilen müsamahanın onda Biri yerlilere gösterilmiyor.
    Cevapla
  • Kırkamerdiven 1 yıl önce Şikayet Et
    Kırkına merdiven dayamış yabancılar maalesef Berkan gibi Türk gençlerinden kırk gömlek üstün ve bir o kadar da faydalılar. Berkan ne yapmışta Gomis, Mata, Mertens ile kıyaslayacaksın? Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    isabetli olur
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    Ooooo bıtakıj gitsin salın gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle