Galatasaray'da büyük kriz! Transfer ona bağlıydı...

Galatasaray'ın yabancı kontenjanında yer açmak için ara transfer döneminde yollarını ayırmak istediği Patrick van Aanholt, sarı-kırmızılı kulübün tüm planlarını alt üst etti.

GİRİŞ 12.12.2022 10:07 GÜNCELLEME 12.12.2022 10:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yabancı kontenjanı dolu olan Galatasaray, ara transfer döneminde Patrick Van Aanholt ve Haris Seferovic'le yollarını ayırmak istiyor.

Bu planlama doğrultusunda ilk görüşme geçtiğimiz günlerde Hollandalı oyuncunun menajeri ile gerçekleşti. Ancak sarı-kırmızılı kulüp olumlu sonuç alamadı.

Yönetim 1.5 yıl sözleşmesi kalan tecrübeli sol bekin sezon sonuna kadar geçerli tüm alacaklarını ödemeyi göze aldı.

Teklifi reddetti!

Yarım sezonluk maliyeti vergisiyle birlikte 1.5 milyon Euro olan deneyimli futbolcu, bu teklifi kesin bir dille geri çevirdi ve krizi büyüttü.

Sezonluk 1.9 milyon Euro garanti ücrete sahip 32 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Buruk tarafından ilk 11'de düşünülmüyor.

G.Saray sözleşmesini tek taraflı feshetmesi durumunda Van Aanholt için kasasından vergilerle birlikte 5 milyon Euro çıkarmak zorunda. Yönetim bu rakamı 1-2 milyon Euro seviyesine indirmeye çalışıyor.

Bu sezon 9 maçta 786 dakika süre alan Hollandalı sol bek, 2 asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkenin ücra köşelerinden 2. lige kiralık gönderin maaşını yine gs ödesin madem her türlü gsdan çıkacak para
    Cevapla
  • fenerlisiniz 1 yıl önce Şikayet Et
    traş yapmayın lisansı onaylanmaz olur biter
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte Terimin attığı kaziklardan biri daha bunun yerine Alioski'yi almadi hemde daha uygun şartlarda sirf devsirme sol bek diye birde haketmefigi sozlesmeyi verdiler bu faydasiza
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam niye gitsin? Bu parayı hiçbir yerde kazanamaz. Bütün kulüpler aynı. Ajax gibi olsunlar milyon kazanıyor üstelik borcuda yooook.. Hollandada dan selamlar.
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Tekavütleri toplayın göndermek için rezil olun Hiçmi görmüyorsunuz burda bir yanlış var Bu mantık süründürür
    Cevapla