Galatasaray, Nelsson'un alternatifini buldu!

Galatasaray yönetimi, Victor Nelsson'un sarı-kırmızılı takımdan ayrılma ihtimaline karşı Milli futbocu Cenk Özkaçar'ı kadroya katmak istiyor.

Galatasaray, Nelsson'un alternatifini buldu!
Galatasaray, Nelsson'un alternatifini buldu!
GİRİŞ 11.12.2022 10:21 GÜNCELLEME 11.12.2022 10:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un Fransız Kulübü Lyon'un yöneticileriyle Cenk Özkacar'ın bonservisi için bir görüşme yapacağı öğrenildi. Artık A Milli Takım forması giymeye de başlayan 22 yaşındaki stoper, Valencia'da kiralık olarak oynuyor. İspanyol kulübü, satın alma opsiyonuna sahip ve bunu kullanmaya çalışacak. Ancak Galatasaray cephesi hem Cenk'le hem de Lyon'la anlaşıp, Valencia'nın bu transferdeki tüm yollarını kapatmaya kararlı.



Nelsson'a karşı tedbir

Eğer Lyon, uygun bir bonservis talebinde bulunursa, Sarı-Kırmızılılar Cenk'le de anlaşıp söz kesmeye çalışacak. Böylece Dünya Kupası'nda Danimarka formasıyla yıldızını parlatan Nelsson'un Sevilla'ya olası satışına da tedbir alınmış olacak. Galatasaray, genç savunmacının satışından 20 milyon Euro gibi bir gelir bekliyor.



Valencia mali krizde

Ekonomik sorunları olan ve finansal fair-play kurallarından dolayı büyük transfer yapamayan Valencia, Cenk'in kiralama bedeli olarak Olimpik Lyon kulübüne 500 bin avro verdi. Türk futbolcunun satın alma opsiyonunun sezon sonunda kullanılması halinde bonservis bedeli 5 milyon avro olacak.



Cenk Özkaçar Kimdir?

Valencia takımında stoper mevkinde forma giyen Cenk Özkaçar, 06 Ekim 2000 tarihinde dünyaya gelmiştir. 190 cm boyunda olan Cenk Özkaçar, sol ayağını kullanmaktadır. Genç futbolcu bu sezon ilk 11'de bir kez, toplamda 3 kez Valencia forması giydi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence tff direk yabancı kuralını kaldırsın Cenk gibi oyunculara kalmayız Avrupa'da başarılı olur türk takımları yabancı oyuncunun en kötüsü Bizim türk oyuncuların en iyisidir
    Cevapla
  • gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    avrupada top oynayan turk futbolcuyu neden turkiyeye transfer etmek isterler anlamaiyorum ,
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlar oynasalar da oynamasa da iyi futbolcu oluyor hele de isim yapmış bir Avrupa takımın da ise kesin iyi ama kimse hiç sormaz neden oynamıyorlar veya takımın da oynamayan nasıl iyi futbolcu oluyor
    Cevapla