Galatasaray'da yerli harekatı! İlk söz kesildi

İlk 11'deki en az 3 yerli mecburiyeti nedeniyle ligin ilk bölümünde ciddi bir rotasyon sıkıntısı yaşayan Galatasaray, ara transferde bu krizi tamamen sonlandırmak istiyor.

Galatasaray'da yerli harekatı! İlk söz kesildi
Galatasaray'da yerli harekatı! İlk söz kesildi
GİRİŞ 09.12.2022 09:37 GÜNCELLEME 09.12.2022 09:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un da talebiyle ağırlıklı yerli oyuncu transferine odaklanmış durumda. Sezon sonuna kadar yerli konusunda elinde birçok alternatif olmasını isteyen Buruk'un talimatı doğrultusunda girişimler başladı.

Bu doğrultuda birçok isimle görüşme halinde olan Galatasaray; sol beke Rıdvan Yılmaz, sağ beke de Mert Müldür hamlesinden sonra, diğer bölgeler için de harekete geçti.

Hedef Deniz'i bitirmek

Diğer takviye ise forvete olacak. Seferovic'i gözden çıkaran ve Dembele'yi renklerine bağlamaya çalışan Sarı-Kırmızılılar, yerli golcü konusunda da listenin ilk sırasındaki Deniz Undav'ın transferini bitirmeyi hedefliyor.

İngiliz kulübü Brighton'ın 26 yaşındaki santrforu gözden çıkarması da bu süreçte Galatasaray'ın en önemli avantajı olacak.

Halil Akbunar'la anlaşıldı! 

Sezon başında Westerlo'ya imza atan Halil Akbunar'la bir süredir görüşen Galatasaraylı yöneticiler, her iki kanatta da oynayabilen tecrübeli futbolcuya iyi bir alternatif gözüyle bakıyor. Okan hocanın da istediği Halil'le ilgili olarak tarafların söz kestiği de gelen haberler arasında.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Halilin nesini alacaksın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    önce kulüpleri Mali disipline sokup boş yer transfere harcanan paraların hesabı sorulmalı. o olmadı yolla yenisini al ya odedigin para ne olacak. taraftar çantada keklik nasıl olsa.
    Cevapla