Aslan büyük oynuyor! Galatasaray'da kanat operasyonu

Patrick van Aanholt ile yollarını ayırmaya çalışan Sarı-Kırmızılılar, yüksek teklifler alan Sacha Boey ile de yollarını ayırıp iki beke yeni isimler monte etmek istiyor.

Aslan büyük oynuyor! Galatasaray'da kanat operasyonu
Aslan büyük oynuyor! Galatasaray'da kanat operasyonu
GİRİŞ 08.12.2022 08:40 GÜNCELLEME 09.12.2022 00:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray, ara transfer döneminde kadro anlamında bir değişime hazırlanıyor. Yeni planlar doğrultusunda Sarı-Kırmızılılar, beklerde değişime gitmek istiyor. Patrick van Aanholt ve Sacha Boey yerine belirlenen hedefler için de girişimler başlamış durumda. 

Yunus'a yoğun tedavi

Villarreal maçında sakatlanan Yunus Akgün'ün Antalya kampında yer almasının zor olduğu bildirildi. Tetkiklere devam eden sağlık ekibinin vereceği rapora göre, tedavi süreci şekillenecek. Galatasaray'la yeni sözleşme imzaladığı gün sakatlanan 21 yaşındaki kanat oyuncusu, tam formayı yeniden kapmaya hazırlanırken büyük üzüntü yaşadı.

Bu arada genç futbolcunun yeni kontratında 14 milyon Euro'luk çıkış maddesi olduğu ortaya çıktı.

Eksik sayısı artıyor

Okan Buruk'un, "En büyük korkumuz" dediği sakatlıklar, Dünya Kupası arasında Galatasaray'ın yakasını bırakmıyor.

Rashica ve Emre Taşdemir'e ek olarak Sergio Oliveira ile Mauro Icardi'nin de uzun süredir sakatlanması, Midtsjö'nün hastalığı, Ross'un kontrat dondurma noktasına gelmesi ve son olarak Yunus'un durumu, ligin başlangıcı yaklaştıkça teknik ekipte endişe yaratıyor.

Bu isimler arasından Rashica'nın antrenmanlara başlaması ise Sarı-Kırmızılıları bir nebze olsun rahatlattı.

Sağa Mert, sola Rıdvan

Galatasaray 2023 yılında iki savunma bekini de yerli ve milli isimlere emanet etmenin hazırlığı içerisinde.

Rıdvan Yılmaz'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak için Rangers'la görüşen Sarı-Kırmızılılar, yüksek teklifler alan Boey'nin yerine de Mert Müldür'ü düşünüyor.

Sassuolo'nun bonservis beklentisini kırmaya çalışan Sarı-Kırmızılılar, operasyonun başarıyla tamamlanması halinde Mert ve Rıdvan bekleriyle birlikte ilk 11'deki en az 3 yerli kuralında önemli bir avantaj elde etmiş olacak.

Bir süredir sol bek Patrick van Aanholt ile yolları ayırmanın çalışmalarını yapan Sarı-Kırmızılılar, bu bölgeye yapılacak takviye konusunda da girişimlerini sürdürüyor.

Teknik direktör Okan Buruk'un listesindeki ilk sırada Rıdvan Yılmaz var. 21 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonuyla kiralanması için Glasgow Rangers ile temaslar sıklaştırıldı. 

Transfer gerçekleşirse Sarı-Kırmızılılar, Kazımcan Karataş'la birlikte savunmanın solunda genç ve potansiyeli olan bir yerli rotasyonuna sahip olabilecek.

KAYNAK: FANATİK
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • dişi kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanatlara tff başkanını aldılar zaten. Başka arayışa gerek yok bence
    Cevapla