Galatasaray'ın eski oyuncusu Fenerbahçe yolunda!

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın eski futbolcusu Halil Dervişoğlu için kulübü Brentford'la temasa geçtiği iddia edildi.

GİRİŞ 05.12.2022 11:47 GÜNCELLEME 05.12.2022 12:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Rayo Vallecano ile oynanan hazırlık maçında hem ayak bileği hem de dizinden ciddi şekilde sakatlanan deneyimli futbolcu Joao Pedro'nun sahalara dönüş tarihi belirsiz.

Yönetim, Pedro'nun sakatlığı sonrası hücum hattına da bir takviye yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda arayışlarına başlayan Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi.

Sarı-lacivertliler, bonservisi İngiltere Premier Lig ekibi Brentford'da olan ve Championship ekibi Burnley'de kiralık oynayan Halil Dervişoğlu'nu transfer etmek için harekete geçti.

Fenerbahçe, Burnley'de fazla forma şansı bulamayan Halil Dervişoğlu için menajeri ve oyuncunun bonservisine sahip Brentford Kulübü'yle görüşmelere başladı.

Sarı-lacivertliler, oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kadroya katmak istiyor.

Burnley Halil'le yollarını ayırmak istiyor!

Burnley de performansından memnun kalmadığı golcü oyuncuyla devre arasında yollarını ayırmaya sıcak bakıyor.

Forvet hattında hareketli bir oyuncu isteyen teknik direktör Jorge Jesus'un da Halil Dervişoğlu'nun transferine onay verdiği belirtildi.

Fenerbahçe, Halil Dervişoğlu'nu transfer ederse devre arasında Serdar Dursun ile yollarını ayıracak.

Serdar Dursun'u bonservisiyle satmayı düşünen sarı-lacivertliler, elde edeceği gelirle Halil Dervişoğlu transferini gerçekleştirmeyi planlıyor.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Mehmet aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    İtalya liginde sakatlanmamış, çünki, doğru dürüst , sürekli, maça çıkmamış.
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bi transfer politikası allah aşkına gs'nin gönderip imkanı varken almadığı adamları neden ali koç topluyor. Adamlar pedro dedi arkasını bıraktı gittiler ICARDI'yi getirdiler, ali koç ise sırf gs talip oldu diye gitti pedroyu aldı getirdi adam müzmin sakat cıktı. Halil benzeri Türkiyemizde onlarca futbolcu varken neden yani neden anlaşılmaz bi durum . Bu yönetimin yaptığı en iyi transfer Pelkas'ti onu da harcadilar mesut ozil yüzünden. Daha bu zihniyetle giderse fenere uzun yıllar şampiyonluk yok
    Cevapla
  • ibrahim Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka!İtalya ligi gibi çetin birlig de 4 yıl içinde birkez bile sakatlanmamış!Halil Gs sisteminde oynayamadı aynı Mustafa Muhammed gibi!
    Cevapla
  • yeter 1 yıl önce Şikayet Et
    bıktık gs eskilerinden aldıklarımızın ne hayrını gördük? gs'ın beğenmeyip gönderdiği artıklarını yıldız diye getirip duruyorsunuz. fb'yi küçük düşürüyorsunuz.
    Cevapla
  • Almancı 1 yıl önce Şikayet Et
    Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Emre Mor…listenin sonu değil!
    Cevapla
  • ercisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle alınmasın serdar dursun ondan on misli iyi
    Cevapla
  • Türkiyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Burnley in beğenmediğini bizim büyükler beğeniyor anlayın işte ligin kalitesini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle