Yunus Akgün'le anlaşma tamam! İşte kazanacağı ücret...

Galatasaray'da genç yıldız Yunus Akgün'le sözleşmesini uzatmak için prensipte anlaşıldı.

GİRİŞ 05.12.2022 09:58 GÜNCELLEME 05.12.2022 11:31
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İç transferde çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Victor Nelsson'un ardından iç transferde ikinci imzayı Yunus Akgün atıyor. 

Sabah'ın haberine göre; Victor Nelsson'un ardından iç transferde ikinci imzayı Yunus Akgün atıyor. Yunus'la görüşmelere başlayan G.Saray yönetimi, oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı. 900 bin TL ile A Takım'ın en az kazanan ismi olan 22 yaşındaki kanat oyuncusuna yeni sözleşmesinde yıllık 12-13 milyon TL ödenecek.

Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler tekrardan başlayacak!

Yunus'ta mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılı kulüpte sıradaki hedef Kerem Aktürkoğlu. 13 milyon TL'lik ilk teklifi kabul etmeyen Kerem'in 20 milyon TL beklentisi var. Taraflar arasında görüşmeler tekrar başlayacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    kereme paraya gerek yok dövdürün bi zenci topçuya bir sezon daha oynar :D
    Cevapla
  • erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    1 milyon dolara bile değil. Elin ihtiyarlarına 3-5 milyon eurolar verirken (yaklaşık 100 milyon tl) kendi evladına 8de 1 yada 10 da 1. olmadı şimdi
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok büyük paralar bunlar, bu parayla bu çocuklar kudurur yoldan çıkarlar. Zamanında Turkiyenin yıldızı olacak dedikleri bi batuhan vardı bjk'li azıcık arpasını fazla verdiler yoldan cıktı söndü gitti
    Cevapla
  • eksper 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabancıya verdiğinızi kendi evladiniza da verin..
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    sol bek de deneyin Yunus'u. sol bekimiz yok zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle