Forvete sürpriz isim! Brezilyalı golcü için harekete geçildi

Seferovic'le yollarını ayıran Galatasaray'ın Fulham'ın Brezilyalı golcüsü Carlos Vinicius için harekete geçti.

Forvete sürpriz isim! Brezilyalı golcü için harekete geçildi
Forvete sürpriz isim! Brezilyalı golcü için harekete geçildi
GİRİŞ 04.12.2022 20:46 GÜNCELLEME 04.12.2022 20:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçen Galatasaray'da önemli bir isim gündeme geldi. Benfica'dan kiralanan Haris Seferovic'in performansından memnun kalmayan Sarı-Kırmızılılar gözünü Premier Lig'de oynayan Brezilyalı oyuncu Carlos Vinicius'a dikti.

Sarı kırmızılı kurmaylar, Fulham'da forma giyen Brezilyalı santrfor Carlos Vinicius için düğmeye bastı. Dembele'de yaşanabilecek bir soruna karşı alternatif olarak belirlenen Vinicius için Galatasaray oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor. 27 yaşında ve 1.90 boyunda olan Carlos Vinicius daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelmişti.

Her iki ayağını kullanabilen ve hava toplarında da etkili bir isim olan Brezilyalı santrforun güncel piyasa değeri 5 milyon Euro civarında. Ancak 2019 yılının haziran ayındaki piyasa değeri ise 20 milyon Euro idi.

BÜYÜK TAKIMLARDA OYNADI

Sol ayaklı bir santrfor alan Carlos Vinicius daha önce Benfica, Tottenham, Napoli ve Monaco takımlarında da forma giymişti. Vinicius'un menajeri ile temasa geçildiği kulübü Fulham ile görüşmelerin başlamasının an meselesi olduğu da gelen haberler arasında.

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener bu GS ye güzel gol atiyor, Seferovic golü.
    Cevapla
  • Doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi kalesine daha çok gol atıyor bence, serdar aziz, tolga cigerci, Rodriguez, burnuma, emre mor, pedro ilk aklıma gelenler :)
    Cevapla