Galatasaray'da Torreira depremi! Menajerinden şaşırtan açıklama

G.Saray'da sezon başından bu yana dikkat çeken bir performans ortaya koyan Lucas Torreira'nın geleceğiyle ilgili menajerinden açıklama geldi.

Galatasaray'da Torreira depremi! Menajerinden şaşırtan açıklama
Galatasaray'da Torreira depremi! Menajerinden şaşırtan açıklama
GİRİŞ 04.12.2022 16:55 GÜNCELLEME 04.12.2022 17:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, İtalyan basınına konuştu ve oyuncusunun Galatasaray'da bir yıl oynadıktan sonra İtalya'ya dönmek istediğini açıkladı.

Galatasaray'ın, sezon başında Arsenal'den kadrosuna kattığı Lucas Torreira için menajeri Pablo Bentancur'dan flaş bir açıklama geldi.

DÖNMEK İSTİYOR

İtalyan basınına konuşan Bentancur, oyuncusunun Galatasaray'da bir yıl oynadıktan sonra İtalya'ya dönmek istediğini söyledi.

Pablo Bentancur, "Birkaç takımla görüştüm. Torreira, Galatasaray'da bir yıl geçirmek ve ardından Serie A'ya dönmek istiyor. İtalya'ya ve İtalyan futboluna karşı büyük bir sevgisi var. Onu yeniden Serie A'da görmek zor olmayacak. Tecrübesi var ve modern futbolda bulunması zor bir oyuncu" dedi.

"DÖNÜŞÜ ZOR DEĞİL"

Bentancur ayrıca, "Torreira ile bir kulüp ilgileniyor. Bir başka kulüp ise transfer döneminde ne olacağını görmek istiyor. Torreira için İtalya'ya geri dönüşü zor olarak görmüyorum" diye konuştu.

6 MİLYON EURO ÖDENDİ

Galatasaray, sezon başında 26 yaşındaki futbolcuyu Arsenal'den 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı.

Torreira, sarı-kırmızılı forma altında 12 maçta sahaya çıktı. Uruguaylı futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor.

KAYNAK: FANATİK
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    parasnı verdiği sürece istediği takım alabilir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok da üst düzey bir oyuncu değil yani yeri dolmayacak bir oyuncu hiç değil
    Cevapla
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    adam sezon sonu bedava gidecek diyo siz 6 verdik deyip durun ....
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaw şimdi gitsin....
    Cevapla
  • Baba 1 yıl önce Şikayet Et
    By bye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle