İtalyan basını duyurdu! Kerem Aktürkoğlu için 15 milyon euro...

İtalyan basını, Napoli'nin Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nu yakından takip ettiğini duyurdu.

İtalyan basını duyurdu! Kerem Aktürkoğlu için 15 milyon euro...
İtalyan basını duyurdu! Kerem Aktürkoğlu için 15 milyon euro...
GİRİŞ 01.12.2022 10:24 GÜNCELLEME 02.12.2022 01:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Serie A'da lider konumda bulunan Napoli, Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktüroğlu'nun transferi için devreye girdi.

Bunun yanı sıra Napoli kulübünün Türk futbolunun genç yeteneklerini takip ettiği belirtildi.

ArenaNapoli'de yer alan habere göre, Dries Mertens'in takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'nun, Napoli'li yetkililer tarafından takip edildiği ifade edildi.

24 yaşındaki futbolcunun gol atma alışkanlığı olduğu ve her iki kanatta da başarıyla görev yapabildiği vurgulandı.

Milli futbolcunun, sarı kırmızılı kulüple sözleşme yenilemiş olmasına rağmen Avrupa hayalinden vazgeçmediği kaydedildi.

Öte yandan Kerem'in, Napoli'ye transferi için İtalyan ekibinin en az 15 milyon Euro'luk bir bonservis bedelini gözden çıkarmak zorunda olduğu aktarıldı.

Kerem Aktürkoğlu bu sezon sarı kırmızılı formayla 21 maça çıktı. Kerem, 21 karşılaşmada 6 gol attı. Ayrıca 3 de asist yaptı.

Milli yıldızın güncel piyasa değeri ise 13 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Kerem'in Galatasaray ile olan kontratı 2026 yılında sona erecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok dengesiz bir oyuncu Kerem, balans ayarları yapılırsa olur
    Cevapla
  • RECEP Altın 2 yıl önce Şikayet Et
    hikaye...
    Cevapla
  • Nadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe nin Napoliye devamlı oyuncu satmasını kıskanmışlardır. Biz de de öyle oyuncular var herkesin istediği falan ayağı..
    Cevapla