Galatasaray, Omar Campos için ilk teklifini yaptı

Dünya Kupası'na moralli giren Galatasaray, Van Aanholt'un yerine 20 yaşındaki sol bek Omar Campos'u transfer etmek istiyor. Sarı-Kırmızılılar, Meksikalı oyuncu için ilk teklifini sundu.

Galatasaray, Omar Campos için ilk teklifini yaptı
Galatasaray, Omar Campos için ilk teklifini yaptı
GİRİŞ 30.11.2022 16:36 GÜNCELLEME 30.11.2022 16:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarını sürdürürken eksik gördüğü bölgeler için de transfer çalışmalarına devam ediyor.

Aslan, sezon başından günümüze kadar Teknik Direktör Okan Buruk'un gözüne bir türlü giremeyen Patrick Van Aanholt ile yollarını ayırmak istiyor. Sarı-Kırmızılı ekip hem yabancı kontenjanında yer açmak hem de o bölgede denenen Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'in gelecek adına güven vermemesi nedeniyle sol bek transferi yapmak için alarma geçti. Sarı-Kırmızılılar, Meksikalı sol bek Omar Campos için kulübü Santos Laguna'ya ilk teklifini yaptı.



2.5 Milyon Euro gözden çıkarıldı

Skorer'in haberine göre Galatasaray, Omar Campos için 2.5 milyon Euro teklif etti. Meksika kulübü ise 5 milyon Euro istedi. Galatasaraylı idareciler, 2.5 milyon Euro'luk farkı azaltmak için pazarlıklara devam ediyor. 

Meksika ekibi ile bu sezon 19 karşılaşmada forma giyen 20 yaşındaki oyuncu, takımına 1 gol 3 asistlik katkı verdi. Santos Laguna ile olan kontratı 2025 yılında sona erecek Campos'un, Transfermarkt verilerinde güncel piyasa değeri 5 Milyon Euro olarak gösteriliyor.


 

KAYNAK: SKORER
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Uzmanı 1 yıl önce Şikayet Et
    Vega da iyi oyuncu alınırsa faydalı olur
    Cevapla