Galatasaray'da ilk ayrılık gerçekleşiyor! Resmi teklif geldi

İsviçre ekibi Servette, Galatasaray'ın Benfica'dan kiraladığı Haris Seferovic için resmi girişimlere başladı.

GİRİŞ 29.11.2022 10:07 GÜNCELLEME 30.11.2022 00:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın ocak ayında yollarını ayırmak istediği forveti Haris Seferovic, Katar'da İsviçre için ter döküyor. Dünya Kupası'nda piyasa yapması beklenen golcü futbolcuya ilk teklif ülkesinden geldi.

İsviçre'de şampiyonluğa oynayan lig ikincisi Servette, deneyimli forveti transfer etmek istiyor. Servette Sportif Direktörü Philippe Senderos, İstanbul'a gelerek oyuncunun durumu hakkında bilgi aldı.

Senderos, pazar akşamı Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki basketbol maçını da yerinde takip etti.

3. forvet konumuna düştü!

Benfica'dan kiralık gelen Seferovic'in sözleşmesinde 21 maç ilk 11 çıkmasına bağlı opsiyon bulunuyor. İcardi ve Gomis'in arkasında 3. tercih konumuna düşen 30 yaşındaki oyuncu, forma şansı bulamadığı için ayrılmaya sıcak bakıyor.

Galatasaray'ın ocak ayında göndermek istediği İsviçreli forveti, Servette kulübü almak için hamle yaptı. İsviçre ekibi yönetimle pazarlık için masaya oturacak.

Ligde golü yok!

Bu sezon Galatasaray formasıyla ligde 8 maça çıkan Seferovic henüz gol ve asist katkısı yapamadı. Türkiye Kupası'nda 2 maçta 2 gol atan Seferovic beklentilerin altında kaldı.

Sezon sonuna kadar Galatasaray ile sözleşmesi olan oyuncunun piyasa değeri ise 6 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • HARPUTİ 1 yıl önce Şikayet Et
    İsterse 1 numaralı Yıldız olsun,burada hiç birşey yapamadı,doğru dürüst penaltı bile atamıyor,çok sıradan kaldı, GS ya layik değil.Bunun yanında, Barış Alper,Berkan derhal gönderilmezse bu takımdan bir cacık olmaz.Bu iki topçu superligde hiçbir takımda forma bulamazlar.Okan uyan!
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kötü be kardeşim adam leş neden biz isim yapmış adamların peşinden koşup milyon eurolari boşa atıyoruz sebep adam golcü mu şimdi kurtulmaya çalış alt yapılara değer verin yoksa borc gani
    Cevapla
  • boşa uğraş 1 yıl önce Şikayet Et
    alt yapıdakilerin hayali hemen yurtdışı ne anladım o alt yapıdan sadece gs da değil hepsinde böyle merih fb alt yapısından çıkmadı mı fb ye ne katkısı oldu?
    Cevapla