Galatasaray aradığı sol beki Dünya Kupası'nda buldu! Menajeriyle temasa geçildi

Devre arası transfer döneminde Patrick van Aanholt ile yollarını ayırmaya planlayan Galatasaray'ın Monaco'nun Senegalli futbolcusu Ismail Jakobs için harekete geçtiği belirtildi.

Galatasaray aradığı sol beki Dünya Kupası'nda buldu! Menajeriyle temasa geçildi
Galatasaray aradığı sol beki Dünya Kupası'nda buldu! Menajeriyle temasa geçildi
GİRİŞ 28.11.2022 10:24 GÜNCELLEME 28.11.2022 10:24

Savunmanın soluna takviye yapmayı planlayan Galatasaray, 2022 Dünya Kupası'nda Senegal forması giyen Monaco'lu Ismail Jakobs için harekete geçti.

Patrick van Aanholt ile yollarını ayırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın Ismail Jakobs'un menajeri ile temasa geçtiği ve Monaco ile görüşmeye hazır olduğu öğrenildi. 23 yaşındaki Senegalli sol bek orta sahanın solunda da görev yapabiliyor.

Satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak!

Monaco ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Jakobs için Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde duracağı ifade ediliyor. Piyasa değeri 7 milyon Euro civarında olan Senegalli sol bekin satın alma opsiyon fiyatının da makul bir düzeye çekilmeye çalışılacağı da gelen haberler arasında.

Dünya Kupası'nda 2 maçta oynadı!

Ismail Jakobs, 2022 Dünya Kupası'nda Senegal'in Hollanda ile oynadığı maçın 2. yarısında oyuna girerken, Senegal'in Katar ile oynadığı maçta ilk 11'de forma giydi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.