Galatasaraylı Nelsson korkuttu

2022 FIFA Dünya Kupası D Grubu'nda Danimarka'nın Fransa ile karşılaştığı maçta ilk yarının son anlarında Galatasaray'da forma giyen Victor Nelsson Jules Kounde'nin müdahalesinde yerde kalarak sarı-kırmızılı taraftarları korkuttu.

Galatasaraylı Nelsson korkuttu
Galatasaraylı Nelsson korkuttu
GİRİŞ 26.11.2022 20:22 GÜNCELLEME 26.11.2022 20:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Katar 2022 FIFA Dünya Kupası D Grubu'nda Fransa ile Danimarka karşı karşıya geliyor. Galatasaraylı Victor Nelsson'un ilk on bir başladığı mücadelenin ilk yarısında sarı-kırmızılı taraftarları endişelendiren bir pozisyon yaşandı.

Kounde'nin müdahalesinde yerden kalkamadı

İlk yarının son anlarında Danimarka yarı alanında baskı yapan Fransa'da Barcelona'da forma giyen savunma oyuncusu Jules Kounde, topu kazanmak isterken Galatasaray'da forma giyen Victor Nelsson'a sert bir müdahalede bulundu.



Pozisyonun ardından yerden kalkamayan Nelsson, Danimarka yedek kulübesi ve Galatasaraylı taraftarları korkuttu. 24 yaşındaki savunmacı, sağlık ekiplerinin tedavisi sonrası oyuna devam ederek sevenlerine derin bir nefes aldırdı.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • RECEP Altın 1 yıl önce Şikayet Et
    herzam yaptığı hareket. 3 takla atar 2 dk sonra kalkıp devam oynar. futbolcu dediğin sahtekarlık olmuş!!!
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb li Mert Hakan gibi numara yapmıyor değil gerçekten bileğine basılıyor.
    Cevapla