Galatasaray'da yeni transferlerin kaynağı belli oldu!

Galatasaray'da kiraık gönderilen Alexandru Cicaldau, Mostafa Mohamed ve Olimpiu Morutan'dan ciddi bonservis getirisi bekleniyor.

Galatasaray'da yeni transferlerin kaynağı belli oldu!
Galatasaray'da yeni transferlerin kaynağı belli oldu!
GİRİŞ 25.11.2022 10:08 GÜNCELLEME 25.11.2022 22:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a büyük umutlarla Fatih Terim tarafından transfer edilen Alexandru Cicaldau, bir türlü beklenen performansı ortaya koyamamıştı. Sezon başı Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ittihad Kalba'ya kiralanan Cicaldau, burada ilk 11'in değişilmez isimlerinden biri oldu. Sarı kırmızılı takım ise bunu fırsat bilerek Rumen oyuncuyu bonservisiyle BAE ekibine satmayı düşünüyor. Buradan gelecek ücret ise Galatasaray'ın yeni yıldız transferinde kullanılacak. Başkanvekili Erden Timur, transfer için Fransa'ya uçacak.

ALEXANDRU CİCALDAU'NUN PARASIYLA TRANSFER

BAE ekibi Al Ittihad Kalba'da bu sezon 11 maça çıkan Cicaldau, 1 gol 1 asiste imza attı. İlk 11'in değişilmezlerinden biri olan Rumen yıldız için transfer temasları şimdiden başladı. Oyuncuyu Kalba takımına satmayı düşünen Cimbom, buradan 4 milyon euroya yakın bir gelir bekliyor. Sarı kırmızılı takımın tek gelir kaynağı ise bu değil...

MOSTAFA MOHAMED DE GİDİCİ

Fransa'nın Nantes Kulübü'ne 250 bin Euro karşılığında kiralanan 24 yaşındaki Mostafa Mohamed'in 5 milyon 750 bin Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor. Fransız ekibinin ilk 11'inde vazgeçilmez isimler arasına giren Mohamed'in çıkış bedeli, büyük ihtimalle ocak ayında ödenecek ve oyuncunun bonservisi Nantes'a geçecek. Mohamed'den gelecek olan bu para, kulübü transfer çalışmalarında bir hayli rahatlatacak gibi görünüyor.

LİSTEDE OLİMPİU MORUTAN DA VAR

Kiradaki bir başka oyuncu Olimpiu Morutan ise İtalya Serie B ekiplerinden Pisa'nın formasını giyiyor. Eğer Pisa, Serie A'ya yükselirse, Morutan'ın bonservisini 5.5 milyon Euro'ya almak zorunda. Ancak takım şu an orta sıralarda. Buna rağmen Rumen futbolcudan çok memnunlar ve Galatasaray'a 3 milyon Euro'luk bir teklif yapmaya hazırlanıyorlar. 23 yaşındaki oyuncu 11 lig maçında 4 gol, 3 asistle oynadı.

DEMBELE İÇİN YOĞUN PRES!

Bir yandan Galatasaraylı yöneticiler, diğer taraftan vatandaşı Gomis'in, Moussa Dembele'yi ikna turları sürüyor. Kulübe yakın kaynaklar, sürecin olumlu ilerlediğini belirtiyor. Galatasaray'la Lyon arasındaki bonservis pazarlığının da en kısa sürede başlaması bekleniyor.

ERDEN TİMUR, FRANSA'YA GİDECEK

Sarı-Kırmızılılar, Dünya Kupası arasında görüşmeleri olumlu şekilde sonlandırıp, ocak ayında transferi resmiyete kavuşturmaya kararlı. Erden Timur'un, önümüzdeki günlerde Fransa'ya giderek Lyon'la masaya oturacağı öğrenildi.

KAYNAK: FANATİK
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Gürkan Karpuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Orta saha ve sol bek mevkilerine acilen takviye yapılmalı. Seferovic ile yollar ayrılırsa Moussa dembele düşünülebilir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    5 milyona nantes'a satılır. nantes'a 25 milyona satar. sonra da emekli olmaya yakın tekrar gs alir
    Cevapla
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Timur bey Ronaldo yu alrmısın hadi bakalım bekle görün bence alır
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi parayla alacak, maaşını ne ile ödeyecek, daha sözleşmeli oyuncuların maaşını odeyemiyorlar birazcık gerçekçi olsanız anlarsınız ama nerde hep hayal dünyası
    Cevapla
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo’yu al başkan
    Cevapla
  • FIRAT 1 yıl önce Şikayet Et
    israf.Ona verilecek parayla 4 tane iyi oyuncu ALINIR.
    Cevapla
  • 2023 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam koçum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle