Gözden çıkarılan Yunus Akgün için teklif yağıyor!

Galatasaray'da devre arasında gönderilebileceği konuşulan Yunus Akgün için yurt içinden ve yurt dışından teklifler geliyor.

Gözden çıkarılan Yunus Akgün için teklif yağıyor!
Gözden çıkarılan Yunus Akgün için teklif yağıyor!
GİRİŞ 24.11.2022 18:09 GÜNCELLEME 24.11.2022 18:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sergilediği futbolla beklentileri karşılayamayan Yunus Akgün için Galatasaray'a teklifler gelmeye başladı. Fransız ekibi St. Etienne'in yanı sıra bir İtalyan kulübünün de genç futbolcu için fiyat sorduğu öğrenildi. Yunus'la Trabzonspor ve Adana Demirspor da ilgileniyor.

Sarı-Kırmızılı takımda toplam 39 maca çıkan Yunus, 5 gol attı ve 4 de asist yaparak 9 gole direkt etki etti.

Maaşından memnun değil

Dünya Kupası öncesi yedeğe düşen ve performansı tartışılan 22 yaşındaki oyuncu 900 bin TL yıllık ücret ile Gaatasaray'da en az kazanan isim durumunda.

Galatasaray ile 2024'e kadar sozleşmesi bulunan Yunus Akgün'ün güncel piyasa değeri 8.5 milyon euro.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    satın gitsin, gs ya faydası olmaz, çok bencil yapısına sahip...
    Cevapla
  • Anti darbeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Oynadığı futbola o para çok bile.. gideceği yerler Eyüp, Kasımpaşa, Adanademir .. Avrupa'da üst düzey hiçbir ligde maç kadrosuna giremez..
    Cevapla
  • gül baba 1 yıl önce Şikayet Et
    yunus gözden çıkarılaçak futbolçu değil galatasarayımızda kalmalı ,alt yapımızdan yetişmiş başarılı bir futbolçu,skora katkısı olmadı diye formayı kaptırdı forma şansı bulursa skorada katkı yapar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    900bin tl böyle bir futbolcu için belleş oynatiyorlar
    Cevapla
  • cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahceli Altay yıllık 20 milyon Tl ye anlaşmış. 900000 TL ye oynayan büyük takı. oyuncusu mu kaldı. Yunusa hakkı verilip gereken verim alınmaya bakılmalıdır. Elimizden ucuza çıkarılsak kafamızı çok duvar vururuz. Okan oynatamıyorsa Adana Demire kiralayınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle