Dursun Özbek'ten Cristiano Ronaldo sorusuna cevap!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Şu anda ilgili arkadaşlarımızla da konuşuyorum. Ronaldo planlarımız içinde yok" dedi.

GİRİŞ 24.11.2022 11:38 GÜNCELLEME 24.11.2022 23:00
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Manchester United'ın karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiği Cristiano Ronaldo'nun adı Galatasaray'la anılmaya devam ediyor.  

Sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyadan "Come to Galatasaray" kampanyası başlattı. Galatasaraylı taraftarlar, Ronaldo'nun sözleşmesini feshetmesinin ardından sosyal medyada yönetime çok sayıda mesaj yolladı ve Portekizli süper starın transfer edilmesi için baskı yapmaya başladı. 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Ronaldo iddiaları için açıklama geldi.

Özbek, "Şu anda ilgili arkadaşlarımızla da konuşuyorum. Ronaldo planlarımız içinde yok" dedi.

İngiliz basını, Ronaldo'nun talipleini duyurdu!

İndependent'in haberine göre, Ronaldo'nun menajeri Chelsea ile bir görüşme yapacak. 

Geçtiğimiz dönemde Suudi yatırım fonu tarafından alınan Newcastle United'ın da Ronaldo'yu kadrosuna katmak için harekete geçtiği ortaya çıktı.

Ronaldo için asıl sürpriz ise Suudi Arabistan'dan geldi. Al-Nassr ekibinin CR7 için menajerine teklifte bulunduğu belirtildi. Suudilerin, Ronaldo'ya yıllık 120 milyon Euro'dan 2 senelik sözleşme önerdiği bildirildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • Abdullah01 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kariyerde bir futbolcunun bizim ligimize geleceğine gerçekten inanan varmı? Diyelim ki geldi bizim Okan hoca mı Ronaldo'ya talimat verecek yoksa Ronaldo mu Okan hocaya talimat verecek?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo da yalvarıyor alın diye. Ayağına göre oynayacak futbolcu yetiştirin önce
    Cevapla
  • zazaki 1 yıl önce Şikayet Et
    dire klübü verin ona ... hoş oda almaz o kadar borç ...
    Cevapla
  • İsi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ordan burdan slogan kapıp güya ronaldoyu getirmeye çalışan taraftar. Adamın maaşını neyle ödemeyi düşünüyorsunuz? Hem ronaldo niye gelsin size? Çıkarı ne? Parada zaten gözü yok
    Cevapla
  • İsmail K. 1 yıl önce Şikayet Et
    Senelik 10 fitbolcu degiştirecegine al böyle bir oyuncu her sene bak gör
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle