Fenerbahçe istiyordu! G.Saray devreye girdi

Sacha Boey için alternatifler belirlemek isteyen Galatasaray, Fenerbahçe'nin de listesinde yer alan Mert Müldür'ü gündemine aldı.

Fenerbahçe istiyordu! G.Saray devreye girdi
Fenerbahçe istiyordu! G.Saray devreye girdi
GİRİŞ 23.11.2022 10:12 GÜNCELLEME 23.11.2022 11:00
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da ayrılma ihtimali olan Sacha Boey için alternatifler belirlendi. Sağ bekte sezon başında Omar'la yolları ayıran ve Boey/Dubois ikilisiyle yola devam eden Galatasaray, bir süredir Mert Müldür'le ilgileniyor.

Milli futbolcunun gündeme gelmesinin sebeplerinden birinin, Boey'ye Avrupa kulüplerinin gösterdiği yakın ilgi olduğu öğrenildi.

Fransız sağ bekin satılma ihtimaline karşı, Mert Müldür alternatifi üzerinde duruluyor.  Sarı-Kırmızılı yönetimin listesinde birkaç yerli sağ bek daha olduğu da gelen haberler arasında. 

Fenerbahçe, Sangare'nin yerine düşünüyor

Bilindiği üzere Milli futbolcuya sarı-laciverti takımın da ilgisi bulunuyor. Fenerbahçe'de bir türlü sakatıklardan kurtulamayan Nazım Sangare ile yolların ayrılıp bu bögeye Mert Müldür'ün transfer edimesi gündemde.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • HASAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaray taraftarı olarak yönetimin bu hamlesini kınıyorum . İstemiyorum başkasının talip olduğu bir futbolcuya talip olup fiyat artırmayı. Tabi menejerlerin oyunu değilse
    Cevapla
  • Nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray istiyordu alamadı 7 m€ isteri kulübü işte olmadı iyi ki olmamış boey çok iyi oynuyor
    Cevapla
  • Amatörler 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerini ülkemizin büyük kulüpleri zanneden içler acısı transfer siyaseti, rakiplerin ilgilendiği topçuların aklını çelmek ve ahlak dışı bel altı oyunları. Kos koca adamlar menajer oyuncağı olmuşlar haberleri yok, yazıklar olsun size.
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi topçu
    Cevapla
  • Nusret 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe kulübe çaycı istese devreye girecekler.
    Cevapla
  • Nusret 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya mustafa espri yapıyorum. Bunların hepsi menajer işleri. Kim parayı çok veriyorsa ona gidiyor oyuncu. Kulüpler enayi yuvası.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki irfancan deniz turuc Vedat muriqi olayını nasıl aciklayacaksin
    Cevapla
  • Vedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb li arkadaşlar kağıt kalemi çıkarın gs istediği futbolcular var not alin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle