Abdurrahim Albayrak'ın büyük acısı! 15 yaşındaki torunu hayatını kaybetti

Galatasaray'ın eski yöneticisi ve iş insanı Abdurrahim Albayrak'ın torunu Batuhan Bostancı, bir alışveriş merkezinin yemek bölümünde bulunan balkondan düşerek hayatını kaybetti.

GİRİŞ 20.11.2022 16:06 GÜNCELLEME 20.11.2022 17:25
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

İstanbul Şişli'de bulunan ünlü bir alış veriş merkezinin 4'üncü katındaki yemek bölümünde bulunan balkondan aşağı düşen 15 yaşındaki Batuhan Bostancı ağır yaralandı.



İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Bostancı'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Bostancı'nın Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın torunu olduğu öğrenildi.

Batuhan Bostancı ve dedesi Abdurrahim Albayrak

BATUHAN BOSTANCI'NIN ANNE VE BABASI KİMDİR?

Abdurrahim Albayrak’ın kızı İlknur Albayrak ile iş insanı Asil Bostancı 2005 yılında evlendi.

Batuhan Bostancı ve babası Asil Bostancı

Abdurrahim Albayrak’ın torunu olan Batuhan Bostancı 2007 yılında dünyaya geldi. Albayrak’ın kızı İlknur Albayrak Bostancı ve Asil Bostancı çiftinin oğlu Batuhan Bostancı 15 yaşında yaşamını yitirdi.

 Asil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Asil Bostancı

Batuhan Bostancı'nın sosyal medyadan son paylaşımları

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, Şişli Nişantaşı'ndaki AVM'nin dördüncü katından düşerek hayatını kaybetti. Batuhan Bostancı'nın sosyal medyadan paylaştığı son görüntüleri ortaya çıktı.



Bostancı'nın cenazesi Nişantaşı'nda bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Haberi alan arkadaşları hastaneye geldi.



Abdurrahim Albayrak'a taziye mesajları

Galatasaray Kulübü, Abdurrahim Albayrak'ın torunu için taziye mesajı yayımladı. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Kulübümüzün eski ikinci başkanlarından Abdurrahim Albayrak'ın torunu Batuhan Bostancı'nın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Uzun yıllar Galatasaray Kulübünde yöneticilik yapmış iş insanı Sayın Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı’nın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Merhum Batuhan Bostancı'ya Allah'tan rahmet, Abdurrahim Albayrak ve ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz." denildi.

Fenerbahçe Kulübü ise mesajında şunları kaydetti: "Uzun yıllar Galatasaray Kulübünde yöneticilik yapmış iş insanı Abdurrahim Albayrak’ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı’nın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Batuhan Bostancı'ya Allah'tan rahmet, Abdurrahim Albayrak ve ailesine başsağlığı dileriz."

Beşiktaş Kulübü de mesajında, "Beşiktaşlı iş insanı Asil Bostancı’nın oğlu Batuhan Bostancı’nın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 49
  • mücahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. ateş düştüğü yeri yakıyor. imtihan dünyası. rabbim kolay imtihanlar versin cümlemize.
    Cevapla
  • BAYRAKLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sevenlerine sabır diliyorum. Avm lerin güvenlik durumu yeniden değerlendirilmeli.
    Cevapla
  • İbrahim Çalka 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin rabbim inşallah
    Cevapla
  • Elif Su 1 yıl önce Şikayet Et
    Derhal buralar da bi güvenlik promlemi varmı diye bakılıp hemen inlem alınmalı ne demek balkondan düşmek, tedbirler varsa düştüyse bilemem ,önce tedbir ,önce önlem..Allah sabır versin ailesine..
    Cevapla
  • Barbaroslar geliyor 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin,geridekilere sabır versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle