Bomba haber! "Galatasaray, Hazard için görüştü!"

Galatasaray, Real Madrid formasıyla şans bulamayan Belçikalı dünya yıldızını kiralamak için harekete geçti.

Bomba haber! "Galatasaray, Hazard için görüştü!"
Bomba haber! "Galatasaray, Hazard için görüştü!"
GİRİŞ 17.11.2022 19:23 GÜNCELLEME 17.11.2022 20:40
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İspanya kaynaklı bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Buna göre sarı kırmızılılar, Real Madrid'in kadroda düşünmediği Eden Hazard için İspanyol kulübüyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin olumlu geçtiği belirtilirken sarı-kırmızılılar İspanyol ekibine satın alma opsyonlu kiralama teklifinde bulundu.

MERTENS FAKTÖRÜ!

Gaatasaray, Real Madrid'de bekleneni veremeyen 31 yaşındaki kanat oyuncusunu ikna etmek için yakın arkadaşı Dries Mertens'i devreye sokacak.



EDEN HAZARD: "SON KARARI ANCELOTTİ VERİYOR"

İspanya basınından Marca'ya röportaj veren Eden Hazard, Carlo Ancelotti ile bir görüşme gerçekleştirdiğini şu ifadelerle özetledi:

"Carlo Ancelotti ile neden daha az oynadığım konusunda görüştük. Sezon öncesi bana daha fazla fırsat vereceği vaadinde bulundu. Gelinen noktada bunun böyle olmadığını anlıyorum.

Ancelotti'nin aynı soruyu cevaplayamadığını görüyorum. Belki de Dünya Kupası'ndan sonra her şey çok daha farklı olacak. Ben oynamak istiyorum ama son kararı hoca veriyor, biliyorsunuz."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 27
  • isimisz 1 yıl önce Şikayet Et
    fazla kiloları nedeniyle eleştirilen bir futbolcuyu hangi akıl galatasaray'a kakalamaya çalışıyor? zaten türkiye emekli futbolcu ülkesi oldu
    Cevapla
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence hazard da olabilir Ronaldo da, çok iyi oyuncular ama mustafa mohammed de baştan gelebilir. Ama eski onyekuru, Rodriguez, veya feguli de gelebilir
    Cevapla
  • Faza 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolculara maaş odeyemiyorlar Hazardi mi alacaklar?
    Cevapla
  • Burak 1 yıl önce Şikayet Et
    avrupada şans bulamayan oyuncuları alıp avrupa da başarılı olmaya çalışmak!!!!!
    Cevapla
  • GS23 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper topçu Evander gittiğine göre artık alınacaksa E.Hazard iyi bir tercih.Acsba Fabregas nerede, bıraktı mi faal mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle