Galatasaray ve Trabzonspor dev transferde masada!

Okan Buruk'un gözünden düşen ve ayrılması gündeme gelen Yunus Akgün için Trabzonspor, Galatasaray ile ön görüşme gerçekleştirdi.

GİRİŞ 17.11.2022 17:10 GÜNCELLEME 17.11.2022 17:26
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek Fırtına'da ocak ayı transfer çalışmaları başladı. Avcı'nın listesi doğrultusunda hareket edecek Trabzonspor yönetimi çalışmalarına başladı.

Adana Demir ile cıktığı 70 macta 16 gol atan ve 20 de asist yaparak mükemmel bir sezon geçiren Yunus Akgün, Galatasaray'a döndü ancak burada hayal kırıklığı yaşadı.

Son haftalarda yedeğe düş en ve performansı tartışılan 22 yaşındaki oyuncu için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Cimbom'da en az kazanan (900 bin TL) isim olan 1.73 boyundaki futbolcu, burada huzursuz.

Son haftalarda kulübeye çekilen ve devre arasında takımından ayrılabileceği öne sürülen Yunus için ilk ciddi teklifin Trabzonspor'dan geldiği iddia ediliyor.



İSTANBUL'DA BİR ARAYA GELDİLER

Geçtiğimiz günlerde Yunus'un menajeri ile bordo-mavililerin İstanbul'da bir sohbet toplantısı gerçekleştirdiği öne sürüldü. Bu toplantıda genç futbolcunun şartlarının konuşulduğu ve ikinci buluşmanın gerçekleşeceği belirtiliyor.

Yunus'un menajerinin aynı zamanda Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Ahmetcan Kaplan, Burak Yılmaz, Rıdvan Yılmaz'ın yetkilisi olması, bu söylentilerin daha da güç lenmesine neden oldu.

Okan Buruk, genç oyuncuyu Başakşehir maç kadrosuna almamıştı. Bu sezon Galatasaray'da toplam 11 maça çıkan Yunus, zaman zaman sol kanat ve 10 numarada da gorev yapabiliyor.

Galatasaray ile 2024'e kadar sozleşmesi bulunan Yunus Akgün'ün güncel piyasa değeri 8.5 milyon euro olarak gozukuyor.

Cimbom ile toplam 39 maca çıkan Yunus, 5 gol attı ve 4 de asist yaparak 9 gole direkt etki etti. Fırtına Dünya Kupası arasında çalışmalarını Belek'te geçirecek.

21 Kasım Pazartesi günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanarak bir hafta Trabzon'da çalışacağı, 29 Kasım-9 Aralık arasında Antalya'da olacağı açıklandı.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 19
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    "En az kazanan 1.73 boyundaki futbolcu" derken boyunu belirtmek ne alaka anlamadım.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    İmza atılıncaya kadar inanmamak gerekir.
    Cevapla
  • Caner Seben 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan sadece bilet kesmeye gelmiş.Mühim olan bu degerleri daha ust seviyelere cikarabilmek.Yoksa ver parayi al oyuncuyu ,begenmedin zararina sat yada kiraya ver bunu her kes yapar.
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Alana helal olsun en fazla 2 yıl sonra Avrupa'dan bir kulüp dünya parayı verecek bide GS olarak yine boşa verilen paralar ve elden kaçak yildizlarimiza arkalarından bakacağız. GS yönetimi sadece para çeviriyor.yoksa bu kadar ülkenin parasını boşa harcamazdi bir bit yeniği var bu işte. Önce en değerli araziler sattirildi alanlar kim bakılmalı. Bu kulüp kimler için çalışmakta iyice bakılması lazim
    Cevapla
  • Objektif 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunus çok iyi bir oyuncu, Gs ile yıldızı barışmadı TS de uçar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle