Galatasaray'dan sürpriz hamle! Yerli statüsünde oynayabilecek

Galatasaray'ın Rotherham’da forma giyen Türk asıllı futbolcu Dan Barlaser için harekete geçtiği ifade edildi.

GİRİŞ 17.11.2022 11:27 GÜNCELLEME 17.11.2022 22:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yerli rotasyonu için kollarını sıvayan Galatasaray yönetimi, Türk asıllı oyuncuları takip ediyor. Son dönemde Türkiye'ye geleceği iddia edilen ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen bir isim Scout ekibinin dikkatini çekti.

O ismin, Newcastle'da oynarken "Gökhan Gönül'ü kesecek" adam diye lanse edilen Dan Barlaser olduğu öğrenildi. Şu an Championship takımlarından Rotherham'da forma giyen futbolcu, 20 maçta 2 gol, 6 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Barlaser'in Rotherham gibi mütevazı bir takımda yaptıkları scout ekibi, tarafından Okan Buruk'a aktarıldı. Newcastle doğumlu, Türk asıllı futbolcu için Buruk'un kararına göre harekete geçilecek.

2 Ekim 2020'de Newcastle'dan Rotherham'a transfer olan Dan Barlaser'in sözleşmesinin bu sezon sonunda bitecek olması da transferinin bitme olasılığını yükseltiyor.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye U-16 Milli Takimda oynamis. Hayret, ilk defa duydum ismini.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    2.yunus akgün vakası olmasin
    Cevapla