Adnan Polat: Ben olsam Ronaldo'yu alırdım

Galatasaray Kulübünün eski başkanlarından Adnan Polat, Manchester United'dan ayrılacak dünyaca ünlü süperstar Cristiano Ronaldo hakkında konuştu.

Adnan Polat: Ben olsam Ronaldo'yu alırdım
Adnan Polat: Ben olsam Ronaldo'yu alırdım
GİRİŞ 17.11.2022 10:53 GÜNCELLEME 17.11.2022 17:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Piyalepaşa İstanbul Premium'un tanıtım toplantısında konuşan Adnan Polat, Galatasaray'la adı anılan Manchester United'lı Cristiano Ronaldo'yla ilgili, “Ben olsam Ronaldo'yu alırım. Büyük bir isim ve büyük bir marka” dedi.

Yeniden Galatasaray'a başkan olmayı düşünmediğini net bir şekilde dile getiren Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı takımla adı anılan Manchester United'lı Ronaldo konusunda da bir anlamda Dursun Özbek yönetimine çağrıda bulundu.

Portekizli süper starın Türkiye'ye gelebileceğini belirten Polat, "Ben olsam Cristiano Ronaldo'yu alırım. Çok büyük bir isim ve büyük bir marka. Dünya çapında ses getiren bir transfer olur. Güzel de olur" dedi.

Adnan Polat döneminde yıldızlar geldi!

Adnan Polat, 22 Mart 2008-14 Mayıs 2011 tarihleri arasında Sarı-Kırmızılı takıma başkanlık yapmış ve o dönemde getirdiği yıldızlarla adından oldukça söz ettirmişti. Polat, 2009 yılında Milan Baros, Harry Kewell gibi dünya çapında yıldızlara Galatasaray forması giydirmiş, teknik direktör olarak da Frank Rijkaard'ı takımın başına getirmişti.

Elano, Abdul Kader Keita, Meksikalı Giovanni dos Santos, Brezilyalı Jo ve Zvjezdan Misimovic gibi yıldızlar da Adnan Polat döneminde Sarı-Kırmızılı formayı giymişti. Sarı-Kırmızılılar, Adnan Polat döneminde şampiyonluk yaşamasa da 2008-09 döneminde Türkiye Süper Kupası'nı kazandı. 2005-06 sezonunda kazanılan şampiyonlukta Başkan yardımcısı olan Adnan Polat'ın o dönemki '20.45'te şampiyonuz' sloganı ise hala Galatasaraylı taraftarlar tarafından unutulmadı. Adnan Polat, lig Dünya Kupası arasına girmeden önce uzun yıllar sonra Floya'ya giderek takımın antrenmanını izlemişti. (Akşam)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Emirsah 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkan, Ronalda getirdiğin yıldızlara benzemez alırım diyerek alamazsın .
    Cevapla
  • Rebelboy1903 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi para ile ? Var mı 26.8 milyon sterlin in : D hadi bana para lazım değil desin 18 milyon sterlin desin : D
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bencede İkinci Hagi Olurdu
    Cevapla
  • sahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Al Galatasarayli degilmisin illa baskan mi olman lazim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ver parasini al 16 milyon Euro net kazanc
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle