Mertens'in Dünya Kupası sevinci

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Belçika Milli Takımı'nın hücum silahlarından olacak Galatasaraylı Mertens, organizasyonda bir kez daha yer alacağı için mutlu olduğunu ifade etti.

Mertens'in Dünya Kupası sevinci
Mertens'in Dünya Kupası sevinci
GİRİŞ 16.11.2022 14:09 GÜNCELLEME 16.11.2022 14:09

Dünya Kupası'nda Kanada, Fas ve Hırvatistan'ın yer aldığı F Grubu'nda mücadele edecek Belçika'nın önemli hücum kozlarından olacak Mertens, organizasyonla ilgili GSTV'ye açıklamada bulundu.

"Amacımız her zaman kazanmak"

"Dünya Kupası'nda mücadele edeceğim için çok mutluyum" diye konuşan Mertens, "Bu benim yer aldığım üçüncü Dünya Kupası olacak. Amacımız her zaman kazanmak ama ben her zaman maç maç bakan biriyim. İlk önce birinci maç olan Kanada mücadelesini kazanmamız gerekiyor. Onu kazandıktan sonra devamına bakarız." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın dünyanın her yerinde taraftarı olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, "Galatasaray taraftarının bizi destekleyecek olması hoşumuza gidecek. Belçika nüfus olarak çok büyük bir ülke değil, çok fazla insan yaşamıyor." şeklinde konuştu.

Belçika A Milli Takımı'nın formasını 2011'den günümüze kadar 106 karşılaşmada giyen Galatasaraylı futbolcu, 21 kez fileleri havalandırdı. Belçika tarihinin en çok milli formayı giyen 5. oyuncusu konumunda olan Mertens, ülkesiyle 1 kez de Avrupa Şampiyonası finallerinde yer aldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.