Galatasaray, Süper Lig'deki rakiplerine fark attı

Sezon başından bu yana en yüksek doluluk oranı ve seyirci ortalamasını tutturan Galatasaray, takipçilerine fark atmış durumda.

Galatasaray, Süper Lig'deki rakiplerine fark attı
Galatasaray, Süper Lig'deki rakiplerine fark attı
GİRİŞ 16.11.2022 10:37 GÜNCELLEME 16.11.2022 23:24
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bu sezonki zirve yarışında en büyük destekçisi taraftarı olan Galatasaray, özellikle ligdeki seyirci ortalamasıyla rakiplerine fark atmaya devam ediyor. Sadece kapasite değil, doluluk oranlarında da başı çeken Sarı Kırmızılılar, Nef Stadyumu'nda daha az maça çıkmasına karşın, hem toplam seyirci sayısı hem de ortalamasıyla parmak ısırtıyor. Şu ana kadar sahasında 5 maça ev sahipliği yapan Galatasaray'ın karşılaşmalarını 229 bin 606 seyirci izledi. Fenerbahçe 'de bu sayı 320 bin 187 olsa da Sarı Lacivertli ekibin Galatasaray'a göre içeride 3 maç fazlası var.



45 bin 921 seyirci ortalamasıyla, Fenerbahçe'ye 5 bin fark atan Galatasaray'ın, aradaki maç sayısını kapattığında, mevcut ortalamalara bakarak toplam seyirci sayısında 100 binlik farkı kapattığı gibi, 15-20 binlik de bir farka gideceğini işaret ediyor. Zirvedeki Galatasaray ve Fenerbahçe'yi sırasıyla Beşiktaş , Trabzonspor ve Adana Demirspor izliyor. Karagümrük ile Başakşehir ise en düşük seyirci ortalamasına sahip kulüpler olarak dikkat çekiyor.

KAYNAK: FANATİK
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • Babavatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Stad kapasiteleri ni göz önünde bulundurmak lazım oda fark ettirir gs nin bildiğim kadarıyla 50 bin üzeri fener den fazla kapasitesi
    Cevapla
  • mehmet4 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koça söyledim bilet fiyatlarını biraz düşür
    Cevapla
  • Antalyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakaret etmeden yorum yapamamak sağlıklı bir düşüncenin eseri olmasa gerek."Hoşça gitmeyen bir sözün karşılığı da hoşa gitmez. Dağda güzel ses çıkar ki dağ da onu sana güzel aksettirsin." Nasr-ı Hüsrev.
    Cevapla
  • kusursuz 1 yıl önce Şikayet Et
    beyfendi matamatik bilgin zayıf iki takımın toplam iç saha seyirci sayısını oynadıkları maç sayısına böl bu kadar basit ilk okulla giden çoçuk bile bu hesabı çözer
    Cevapla
  • Evlad-l fatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    mac sayilarida farkli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle