Galatasaray'da Yunus Akgün hırs küpü!

Galatasaray'da sezon başından beri istenen seviyeye gelemeyen Yunus Akgün'ün Başakşehir maçında kadroya alınmamasının ardından hırs yaptığı ve rekabete hazır duruma gelmek için çalışmalarına hız verdiği öğrenildi.

GİRİŞ 15.11.2022 15:12 GÜNCELLEME 15.11.2022 15:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Yunus Akgün, Dünya Kupası için lige verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor. Takım izinliyken çalışmalarını sürdüren 22 yaşındaki oyuncu, 11'deki yerini geri kazanmayı hedefliyor.

Yunus Akgün, lige verilen arayı verimli kullanıp eksiklerini gidererek 11'deki yerini geri kazanmaya çalışacak.

Başakşehir maçında kadroya alınmadı

Son haftalarda Rashica'nın üstün performansı Kerem'in yükselen formu Barış Alper Yılmaz'ın da istekli görüntüsünün ardından kanat rotasyonunda geri planda kalan ve kupada Ofspor maçında sergilediği oyunla hayal kırıklığı yaşatan Yunus Akgün, hırs yaptı.

Galatasaray'da kendini ispatlamak isteyen ve geçen sezonki formunu yakalamak için ekstra çalışmalar yapan 22 yaşındaki yıldız, gelen eleştirilere kulağını tıkama kararı aldı.

Okan Buruk'un Başakşehir maçında kadroya almayarak verdiği mesajı iyi alan takımın 7-0'lık başarılı performansı sonrası öz eleştiri yapan Yunus, Dünya Kupası için verilecek arada fiziksel ve mental olarak kendini toplayıp hocası Okan Buruk'un gözüne girmeye çalışacak.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    akıl var mantık var yanında oynayan yabancı milyon dolar alacak yunusta döner ekmek parasına oynayacak...
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi futbolcu ama maç içerisinde konsantrasyon kaybı yaşıyor zaman zaman oyundan kopuyor. kerem kadar bile geriye desteğe ciddiyetli gelmiyor.
    Cevapla
  • Fırat Yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunus büyük takımlarda başarılı olamaz.
    Cevapla
  • Akıllı adam 1 yıl önce Şikayet Et
    tamm sen akıllısın
    Cevapla
  • Gs lı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunus iyi oyuncu kendini kanıtlamasi lazım gs nin çocuğu sahip çıkılmali
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım kolay gelsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle