Morutan, Serie B'ye damga vuruyor!

Galatasaray'ın Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan, performansıyla adından söz ettiriyor. 23 yaşındaki yıldız oyuncu 10 numaraya geçtikten sonra çıktığı İtalya Serie B'de fırtınalar estiriyor.

Morutan, Serie B'ye damga vuruyor!
Morutan, Serie B'ye damga vuruyor!
GİRİŞ 13.11.2022 13:33 GÜNCELLEME 13.11.2022 13:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın sezon başında İtalya Serie B ekiplerinden Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan, burada gösterdiği performansla göz doldurmaya devam ediyor. Sarı kırmızılı takım, Fatih Terim döneminde Rumen takımı Steaua Bükreş takımından 4.1 milyon euroya kadrosuna katmıştı. Büyük beklentilerle alınan 23 yaşındaki futbolcu, istenilen performansı sergileyemedi. 

Sezon başında takımın başına Okan Buruk'un gelmesiyle birlikte sarı kırmızılılarda düşünülmeyen Rumen orta saha, oynayabileceği bir kulübe kiralanmak istendi ve bu nedenle İtalya Serie B ekiplerinden Pisa'nın yolunu tuttu. 

Teknik direktör Luca D'Angelo tarafından birçok maçta tercih edilen 10 numara, bu sezon İtalyan ekibinde fırtına estiriyor. Pisa formasıyla toplamda 12 maça çıkan Olimpiu Morutan, 4 gol 3 asistlik performansla herkesin dikkatini bir kez daha çekti. 

Geçen hafta Cosenza maçında 2 gol, bu hafta da Cagliari ile 1-1 berabere kalınan karşılaşmada 1 gole imza atan Morutan, şov yapmaya devam ediyor. 

Morutan'ın Pisa'ya transferinde zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Sezon sonunda Pisa'ya transfer olacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    ben beğeniyordum kötü değildi yaşına göre çok çabuk gömüyoruz. boey'i göndermek için neler yaptılar biliyoruz adam şimdi nasıl oynuyor biraz ısrar edilmeli yada alın genç oyuncuyu oynatma garantisiyle kiralık gönderin pişsin pişince al takımına koy
    Cevapla
  • urfali 1 yıl önce Şikayet Et
    bence çok iyi bir oyuncuydu
    Cevapla
  • BRL 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki onun yeri burası.
    Cevapla