Galatasaray'dan son 17 sezonun en iyi performansı!

Süper Lig'in geride kalan bölümünde konuk olarak çıktığı maçlarda 17 puan elde eden sarı-kırmızılı takım, deplasmanda 8. haftalar itibarıyla son 17 sezonun en iyi performansını sergiledi.

Galatasaray'dan son 17 sezonun en iyi performansı!
Galatasaray'dan son 17 sezonun en iyi performansı!
GİRİŞ 13.11.2022 12:16 GÜNCELLEME 14.11.2022 00:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında konuk olduğu Medipol Başakşehir'i 7-0 yenerek 2022 Dünya Kupası arasına ikinci sırada giren Galatasaray, deplasmanda son yıllardaki en başarılı performansını sergiliyor.

Ligin geride kalan bölümünde konuk olarak çıktığı maçlarda 17 puan toplayan sarı-kırmızılı takım, deplasmanda 8. haftalar itibarıyla son 17 sezonun en iyi performansını ortaya koydu.

Galatasaray, ligde bu sezon deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda 5 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet yaşadı.

Bu maçlarda Fraport TAV Antalyaspor, HangiKredi Ümraniyespor, Kasımpaşa, VavaCars Fatih Karagümrük ve Medipol Başakşehir'i yenen sarı-kırmızılı takım, Trabzonspor ve Adana Demirspor ile berabere kaldı, Yukatel Kayserispor'a mağlup oldu.

Galatasaray, 8. haftalar itibarıyla bu sezondan önce deplasmanda en fazla puana 2005-2006'da ulaştı. Sarı-kırmızılılar, o sezon 6 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet sonucunda 19 puan topladı.

Galibiyetlerde şimdiden geçen sezonu geçti

Süper Lig'de bu sezon deplasmanda çıktığı 8 maçın 5'ini kazanan Galatasaray, şimdiden geçen sezonun tamamından fazla galibiyete elde etti.

Sarı-kırmızılı takım, geçen sezon deplasmanda oynadığı 19 maçın sadece 4'ünü kazanırken, 7'inde berabere kaldı, 8'inden ise sahadan eli boş döndü.

8 maçın 6'ında kalesini gole kapadı

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon konuk olarak çıktığı 8 müsabakanın 6'ında kalesini gole kapatmayı başarırken, sadece 4 gol yedi.

Deplasmanda oynadığı Fraport TAV Antalyaspor, HangiKredi Ümraniyespor, Trabzonspor, Adana Demirspor, VavaCars Fatih Karagümrük ve Medipol Başakşehir maçlarında rakiplerine gol şansı vermeyen sarı-kırmızılı takım, Kasımpaşa ve Yukatel Kayserispor müsabakalarında ise ikişer kez topu filelerinden çıkardı.

Sahasındaki 5 maçta 10 puan topladı

Galatasaray, Süper Lig'de sezonun geride kalan bölümünde sahasında 5 maç oynadı.

Nef Stadı'ndaki maçlarda 3 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet yaşayan sarı-kırmızılı takım, hanesine 10 puan yazdırdı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • baydar 1 yıl önce Şikayet Et
    emre bölezoğlu adam gibi oyun oynatsa berabere biterdi maç. ama ne yaptı etti şikeledi yine yaptı yapacağını her yıl olduğu gibi aynı şikeyle 3 puanı gs ye hediye etti ayrıca averajda hediye etti amatör takım gibi rezalet.böyle kişilere hocalık yaptırılmamalı.
    Cevapla
  • Malatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağlak takım
    Cevapla
  • Taha55 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağlamasalardı görürdük bu fetö temsilcisini
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakın hakemlerin son 17 sezonun ğs için çalışmalarının en iyi performansı olmasın.
    Cevapla
  • Taha55 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet tabiiki olur en iyisi çünkü fetöcüler çıktı sahneye gsyi şampiyon yapacaklar emir büyük yerden gs şampiyon fbyide engelliyecekler böylelikle fbliler isyan edip seçimde oylarını başka tarafa verecekler vede fetöcüler emellerine ulaşacak
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne içiyorsan bize de yolla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle