Dursun Özbek'ten Yunus Akgün açıklaması!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yunus Akgün ile ilgili sorulan soruya “Yönetim kurulunda konuşacağız, değerlendireceğiz." diye cevap verdi.

Dursun Özbek'ten Yunus Akgün açıklaması!
Dursun Özbek'ten Yunus Akgün açıklaması!
GİRİŞ 12.11.2022 23:13 GÜNCELLEME 12.11.2022 23:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir’i 7-0’lık tarihi skorla mağlup etti.

Müsabakanın ardından sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ara öncesi böyle bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını vurgulayan Özbek, “Güzel oynadık. Galibiyeti hak ettik. Önde basan bir takım vardı. Goller de çok şık goller oldu. Neticede 45 günlük bir araya giriyoruz. Daha önce de söyledim; 45 günlük ara çok uzun süre. Bence ligin birinci perdesi oynandı. 45 gün sonra ikinci perdesi oynanacak. Aynı yarış devam edecek. Güzel maç oldu. Böyle bir maçla araya gittiğimiz için mutluyum. Oyuncularımı, teknik heyeti ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Maçın başından beri hiç susmadılar. Nereye gitsek bize deplasman sayılmıyor onların sayesinde” şeklinde konuştu.

“Yunus Akgün’ü yönetim kurulu ile değerlendireceğiz”

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, takımdaki uyum sürecinin tamamlanmasının ardından performansın artacağına değinerek, “Yeni kurulan takım. Bir birine alışması lazım. Bir yıldızlar topluluğu Galatasaray. Bunların uyumu süre alacaktır. Her hafta üzerine koyarak geliyoruz. Bugün takımın performansı çok iyiydi. Göze hoş gelen bir futbol var. Bugünkü memnuniyetimin çoğu bundan” diye konuştu.

Yunus Akgün ile ilgili sorulan soruya Dursun Özbek, “Yönetim kurulunda konuşacağız, değerlendireceğiz. Bugün konuşmak istediğim sadece oyun ve skorun güzelliği aynı zamanda takımın giderek uyum sağlaması. Gollere bir dikkat edin hazırlanışı gayet güzel” cevabını verdi.

“Aradan sonra şov devam edecek”

Dursun Özbek, müsabakanın ardından soyunma odasına inip takımı galibiyetten ötürü tebrik ettiğini dile getirerek, “Oyuncularımı tebrik ettim. Çok keyifliydiler. Bir araya gidecekler aradan sonra şov kaldığı yerden devam edecek” açıklamasını yaptı. Rashica’nın bonservisinin alınmasına yönelik sorulan soruya Başkan Özbek, “Şu ligi bir bitirelim. Galatasaray’ın menfaati için her şeyi yaparız” yanıtını verdi.

“Galatasaray şampiyonluğun en büyük adayı”

Şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyleyen Dursun Özbek, “Şampiyonluktan hiçbir zaman kopmadık. Bakışım baştan beri aynı. Hiç kopmadık. Daha önceki şampiyonlukları düşünün 8-9 puan fark varken Galatasaray bugün şampiyonluğun en büyük adayı. Dolayısıyla bugün oynadığı oyunla bunu da gösterdi” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • şampiyon 1 yıl önce Şikayet Et
    ergen ağlak temel505 incinmiş sin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi oynadılar Allah var
    Cevapla
  • Temel505 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar ağlak bir adam tffye gitti ağladı başkana gitti ağladı ve ağlamanın karşılığınıda hemen aldı fener ne tesadüf iki haftadan beri on kişi bırakılıyor ama bunların hesabını seneye soracak fener taraftarı akp döneminde en çok gs şampiyon yapıldı adamlara stat yapıldı fenerinde önü kesildi hep vede kesilmeye devam ediliyor ama herhalde başkanlığı kaybedince anlayacaklar onlar fener taraftarının gücünü
    Cevapla
  • Feneri ()()tten 1 yıl önce Şikayet Et
    Max fbli zekası
    Cevapla
  • UltrAslan 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu yüzden sizden bir b.k olmuyor işin içine hep siyaset ve şike tecirligi yapıyor sunuz ...siz kendi takımınıza bakın milletimizin bekasını asla ezik takiminizla karşılaştırmayin.
    Cevapla
  • Gonyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan ağlak chpfenerli seni.
    Cevapla
  • Başkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolun AKP ile ne ilgisi var.Saçma sapan bir yorum yapmışsın
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakem atamaları nasıl gidiyor?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    başkan çok çabuk gaza gelmiş 3 hafta önceki halinide biliyoruz büyük konuşmamak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle