Galatasaray'da flaş Yunus Akgün gelişmesi!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında bugün deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak Galatasaray'da Yunus Akgün kadroya alınmadı.

GİRİŞ 12.11.2022 15:52 GÜNCELLEME 12.11.2022 15:56
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında bu akşam deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Yunus Akgün'ü maç kadrosuna almadı.

Hürriyet'in haberine göre, sezon başından beri beklenen performansı sergileyemeyen Yunus Akgün, son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Ofspor mücadelesinde sahaya ilk 11'de çıktı. Bu karşılaşmada da istenen katkıyı yapamayan 22 yaşındaki yıldız, Teknik Direktör Okan Buruk'un sabrını taşırdı.

Maaşına zam istiyor

Son haftalarda yedek kulübesine hapsolan Yunus Akgün'ün, uzun süredir maaşına iyileştirme yapılmasını talep ettiği belirtiliyor. Bu nedenle maçlara konsantrasyon sağlayamayan milli oyuncunun kafasının karışık olduğu öne sürülüyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Yavuz Özmen Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunus iyi oyuncudur veya değildir. AMA PARA KONUSUNDA SONUNA KADAR HAKLI. Allah rızası için, şu 3 küresel İstanbul takımlarını bırakın, her verdiğiniz destek ceplere gidiyor, ahlak bozuyorlar, borçları ortada, Akademileri bile yok, dinen bir destekleri bile yok. Kimin sayesinde, sizlerin!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Onyekuruyu alsak bundan iyiydi
    Cevapla
  • Mardinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Mertens gibi bal yapmayan arıya para vereceğinize bu çocuğa verin en azından geleceği parlak olabilir ilerde bonservisini satarsınız
    Cevapla
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce doğru düzgün oynasın, haketsin. Sene başından beri kaç kere ilk 11 de çıktı sahaya. Ona verilen şans Emre Kılınç takımda kalsa ve ona verilse daha çok katkı sağlardı.
    Cevapla
  • the end... 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin Adana demir spora, orada Galatasaray'a gol atmayı iyi beceriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle