Galatasaray'da iki isimle yollar ayrılıyor!

Galatasaray'da sezon başı büyük umutlarla kadroya dahil olan Seferovic ve Yunus Akgün'ün devre arasında sarı-kırmızılı takıma veda edeceği iddia edildi.

GİRİŞ 11.11.2022 10:13 GÜNCELLEME 11.11.2022 11:12
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bu sezon şampiyonluk hedefine ulaşmak adına ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray’da ayrılıklar da yaşanacak. Bunların ilki sezon başında Benfica’dan kiralanan Haris Seferovic ile olacak.

GOL ATTI, SEVİNMEDİ

Teknik heyetin fizik gücü, performansı nedeniyle tercih etmediği ve 3. santrfor pozisyonuna düşen İsviçreli golcü bu durumdan son derece mutsuz. Seferovic, Ofspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında attığı gole dahi sevinmeyerek bu durumu açıkça ortaya koydu. Sarı kırmızılılar, yabancı kontenjanında da yer açmak adına istediği verimi alamadığı Haris Seferovic ile Dünya Kupası’nın ardından vedalaşmayı planlıyor.

REIMS'İN ISRARI SÜRÜYOR

İlk 11’deki formasını kaptıran ve yedek kalan Yunus Akgün’e ise yine Fransa’dan talip var. Ligue 1 ekibi Reims’in, ara transfer döneminde Yunus Akgün için Galatasaray’a resmi teklifini sunması bekleniyor. Sezon başında 6 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli ile nabız yoklayan Fransız ekibinin yine aynı rakam ya da biraz üzerinde bir rakama genç ismi kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

MAAŞINA ZAM YAPILMADI

Son haftalarda yedek kalan Yunus Akgün’ün, Ofspor maçındaki performansı da sınıfta kaldı. Galatasaray teknik heyeti ve yönetimi de Yunus’un sergilediği oyunu beğenmedi. Arka planda kalmaktan hoşnut olmadığı öğrenilen genç oyuncunun maaşına zam yapılmamasından da rahatsız olduğu ve ayrılığa sıcak baktığı ifade edildi.

KAYNAK: HÜRRİYET
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 18
  • bahadır komat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunusa yazık edersiniz o çocuk iyi topçu biraz sabır.
    Cevapla
  • ilyas 1 yıl önce Şikayet Et
    eee seferovic geldiğinde havalara girdiniz patlama yapacak diye gaz mı kaçırdı? tüm verdiğiniz paralar çöp oldu alsana transfer
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunus malesef büyük takım futbolcusu olmadığını ispatladı sağolsun bu kadar forma şansı bulup birşey yapamıyorsan kendine bir soracan aga, Seferovich maselef Gomis'in bence beklenen performansı karşısında şanssız bir konuma mağruz kaldı yapcak birşey yok
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi olur vallahi.
    Cevapla
  • Nurgül 1 yıl önce Şikayet Et
    Keremi de gönder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle