Galatasaray'ın yeni transferinden şok talep: Ayrılmak istiyorum

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Yusuf Demir, ayrılmak istediğini yönetime iletti.

GİRİŞ 10.11.2022 15:46 GÜNCELLEME 10.11.2022 16:35
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeli ile Rapid Wien'den transfer ettiği Yusuf Demir ayrılmak istiyor. Galatasaray'a gelirken kendisine verilen sözlerin hiç birisinin tutulmadığını düşünen Yusuf Demir, menajerleri aracılığıyla Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a ayrılmak istediğini iletti.

Galatasaray’a sürekli oynamak futbolunu geliştirmek için geldiğini ancak şu anda sürekli forma giyemediği için Avusturya Milli Takımı'nın bile uzağında kaldığını söyledi. 

Yusuf Demir son olarak Fransa ve Hırvatistan maçları için Avusturya A Milli Takımı'na davet edilmedi. U-21 milli takımına gitti. Galatasaray'da forma giyemese de Yusuf Demir için sürekli olarak yurt dışından transfer haberleri geliyor. Pek çok Avrupa devinin genç gurbetçiyi istediği iddia ediliyor. 

Barcelona'da kiralık oynadı!

Yusuf Demir'e ilk kancayı Barcelona atmıştı. La Liga ekibi, geçen sezon kiraladığı Yusuf Demir'in bonservisini almamıştı. Yusuf Demir, bu nedenle takımı Rapid Wien'e geri dönmüştü. Galatasaray, 6 milyon Euro ödeyerek, Rapid Wien'den Yusuf Demir'in bonservisini aldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Sat gitsin ne depar var ne atak. Iyi olsa barselona birakmaz.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen ayrılmanda fayda var. Bu takımda kalırsan harcanırsın.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Barselonada oynamış çocuğu banko oynatman lazım daha yaşıngenç . Bu topçuyu kazanmamız lazım. Seneye avrupada boy gösterdiği zaman 30-40 tan satılır
    Cevapla
  • Paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    Barselona beğense biz sap gibi izlerdik. Böyle bir yeteneği getirmişler, 35-36 yaşındaki adamları oynatıyorlar. Bırakın artık şu günü birlik düşünmeyi, uzun vadeli düşünüp oynatın şu çocuğu. Bu sene formunu yakalasın, seneye Avrupa’da döktürür, ödediğinden 5 misli fiyatına satarsınız.
    Cevapla
  • Beğendelerdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Barselona beğenseydi bonservisini alırdı.
    Cevapla
  • Akıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    Dursun Özbek ve kadrosu tam fiasko :))
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardes sadece 1 gs oyuncusu var ana kadroda oda kerem iyi bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle