Bundesliga devinin Yusuf Demir ısrarı bitmiyor

Galatasaray'ın yaz transfer döneminin son günlerinde Avusturya ekibi Rapid Wien'den kadrosuna kattığı Yusuf Demir için Bundesliga devi Borussia Dortmund'un ısrarı bitmiyor.

Bundesliga devinin Yusuf Demir ısrarı bitmiyor
Bundesliga devinin Yusuf Demir ısrarı bitmiyor
GİRİŞ 07.11.2022 15:58 GÜNCELLEME 08.11.2022 00:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sezona yıldız transferlerle giriş yapan Galatasaray kadrosuna kattığı isimlerle ligin yanı sıra Avrupa'da da büyük ses getirmişti. Transferin son günlerinde Avusturya ekibi Rapid Wien'den 6 milyon Euro bonservisle transfer edilen Yusuf Demir'e sürpriz bir talip çıktı. Alman basını Bundesliga devi Borussia Dortmund'un transferi için daha önce de girişimlerde bulunduğu genç oyuncu için fırsat kolladığını duyurdu.

Şu sıralar yaşadığı sakatlık problemi ile kadroda yer alamayan fakat ligin başında süre aldığı maçlarda kumaşını gösteren Yusuf Demir, Galatasaray'da yerli statüsünde oynayamadığı için tartışma konusu olmuştu.



Borussia Dortmund takipte

Türkiye'de uygulanmakta olan yerli kuralı sebebiyle genç yıldızın durumunu yakından takip eden Alman devi Borussia Dortmund, daha önce de çok istediği Yusuf Demir'i 2021-2022 sezonunun başında Barcelona'ya kaptırmıştı. 

Ruhr24'te yer alan haberde 19 yaşındaki oyuncu için fırsat kolladığı iddia edilen ve özellikle Türkiye'de uygulanan yerli kuralının ilerde kendisine avantaj sağlayabileceğini öngören Dortmund'un bu transfer için Galatasaray'ın kapısını çalabileceği dile getirildi.

Sadece Dortmund takip etmiyor

Genç yıldızın durumunu yalnızca Borussia Dortmund takip etmiyor. Yusuf Demir için Avrupa'nın önde gelen takımlarından Bayer Leverkusen, Manchester United ve Liverpool'da scoutlarına talimat vermiş durumda.

Sarı-Kırmızılı takım ile şu ana kadar iki maçta toplamda 40 dakika süre alan Yusuf Demir uyluk gerilmesi yaşadığı için bir süredir kadroda yer almıyor. Galatasaray'ın genç yıldızla 30 Haziran 2026 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

KAYNAK: HABER7
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine kahve muhabbetleri başladı.. Gelecek vaat etmiyormuş. Yahu futbolun nasıl oynandığını bilyormusun ki iftira atıyorsun. Avrupa boşuna takip etmiyor. Bu adam seneye Türk olarak oynarsa o zaman dediklerinden belki utanırsın
    Cevapla
  • erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    adam topu ayağına aldımı kendini messi zannediyor zaten gelecek vaat etseydi barcelona bırakmazdı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    GS Barcelonami
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim geçen sene barçanın 1 dolar harcıcak parası yoktu borç batağındaydı ayrıca en azından 2 3 maçını oturup düzgün bir şekilde iyi takip ederek izlersen görürsün nasıl bir oyuncu olduğunun zaten belli oluyor futbol izlemediğin kardeşim bırak uğraşma böyle şeylerle
    Cevapla