İspanyol basını duyurdu! Dünya yıldızı Süper Lig devine gelebilir

Real Madrid'in yıldız futbolcu Eden Hazard ile yollarını kesin olarak ayırmak istiyor. Belçikalı futbolcunun bir sonraki durağının ise Galatasaray olabileceği belirtildi.

İspanyol basını duyurdu! Dünya yıldızı Süper Lig devine gelebilir
İspanyol basını duyurdu! Dünya yıldızı Süper Lig devine gelebilir
GİRİŞ 06.11.2022 20:03 GÜNCELLEME 06.11.2022 20:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Real Madrid, transfer olduğu günden bu yana sakatlıkların da etkisiyle bekleneni veremeyen Eden Hazard ile yollarını ayırmak istiyor.

Real Madrid sözleşme bitişini beklemek istemiyor

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre, Belçikalı yıldızın 2024'e kadar sözleşmesi olmasına rağmen Real Madrid'in ayrılığı bu tarihten önce bitirmek istediği belirtildi.



Ancelotti planları arasında olmadığını söyledi

İspanyol devinde yönetim ve teknik direktör Carlo Ancelotti'nin, 31 yaşındaki futbolcuya planları arasında olmadığını açıkça söylediği aktarıldı.

Hazard ayrılığa sıcak bakmıyor

Buna rağmen Hazard'ın şu ana kadar ayrılık konusunda isteksiz davrandığı vurgulandı. Hazard'ın her zaman Real Madrid'de başarılı olma düşüncesine sahip olduğunun altı çizilirken, Madrid cephesinin oyuncunun bu kararını değiştireceğine inandığı öne sürüldü.



Dünya Kupası'ndan sonra teklif gelmesi bekleniyor

Real Madrid'in, Hazard'ın Dünya Kupası'nda Belçika Milli Takımı ile en iyisini ortaya koyacağından emin olduğu ve kupadan sonra Hazard'ın ilgisini çekebilecek bir teklifin gelebileceğini düşündüğü ifade edildi.



İhtimaller arasında Galatasaray'da var

Öte yandan Hazard'ın Real Madrid'den sonraki durağı için alternatifler arasına Türk futbolu da dahil edildi. Belçikalı yıldız futbolcu için daha önce Galatasaray'ın da adının geçtiği hatırlatılırken, transferin için son kararı yine Hazard'ın vereceği belirtildi.

6 maçta 1 gol attı

31 yaşındaki oyuncu Real Madrid formasıyla bu sezon 3 La Liga 3 de Şampiyonlar Ligi'nde toplam 6 maça çıktı. Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan yıldız futbolcu bu maçlarda 1 gol atarken 1 de asist yapma başarısı gösterdi. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • Lütfü 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten nerede pili bitmiş bir yıldız varsa menejerler hemen GS ye yamalamaya çalışırlar
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    gelip napacak.şampiyonlar lıgınımı kazandıracak.süper denen dandık liği kazanmak için bu uğraşıp durun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne sandınya devinde ötesinde
    Cevapla
  • Cemal Serbest 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraya Gelirse Mükemmel Olur.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ya allahınızı severseniz ne dünya yıldızı ya böyle büyük kulüplerde babam dedem de oynar gelsin oynasın bakayım Antalya'da yada Denizli'de Balıkesir'de bırakın böyle dev demeyin bunlara ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle