Bir devrin sonu! Muslera flaş kararını açıklayacak

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'nın Dünya Kupası sonrası 'bırakma kararını' resmen açıklayacağı iddia edildi.

Bir devrin sonu! Muslera flaş kararını açıklayacak
Bir devrin sonu! Muslera flaş kararını açıklayacak
GİRİŞ 03.11.2022 13:00 GÜNCELLEME 04.11.2022 01:09
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

2011 yılında transfer olduğu Galatasaray'da sayısız başarıya imza atan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Katar 2022 Dünya Kupası öncesi flaş bir karar almış durumda.

36 yaşındaki başarılı eldiven, 20 Kasım'da başlayacak olan dünyanın en prestijli turnuvası sonrası veda kararını açıklayacak.

FERNANDO MUSLERA'DAN BU KADAR

13 yıldır düzenli olarak formasını giydiği Uruguay Milli Takımı'yla Katar'da boy gösterecek olan Fernando Muslera, 2022 Dünya Kupası sonrası Milli Takımı bırakma kararını açıklayacak.

2022 Dünya Kupası'nın Milli Takım kariyerindeki son turnuva olmasını isteyen başarılı eldiven, turnuvanın ardından resmen veda edecek.



MİLLİ TAKIM'DA REKABETTE GERİYE DÜŞTÜ

Akşam'ın haberine göre, Dünya Kupası hakkında geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Fernando Muslera, "Dünya Kupası oynamaya hazırlanmak inanılmaz ve bundan zevk alıyorum, tüm duygularla, tüm illüzyonla onu elde etmeye çalışıyorum. En iyi şekilde orada olacağım" ifadelerini kullandı.

Milli Takım'daki rekabette Sergio Rochet'in gerisinde kalan ve son 5 maçta 3 kez takım arkadaşına formayı kaptıran Muslera, bu konu hakkında da, "Uruguay kalesini koruyacak olan her kaleci göreve hazır. Bugün sıra Chino Rochet'de ve bu beni çok mutlu ediyor" sözlerini kullandı.



GALATASARAY'DAKİ GELECEĞİ BELİRSİZ

Galatasaray'da 5 lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası ve 5 Süper Kupa kazanarak kulüp tarihinin en çok kupa kaldıran isimleri arasında yer alan Muslera'nın sarı kırmızılı takımdaki geleceği ise belirsizliğini koruyor.

Bu sezona müthiş bir başlangıç yapan ve eski günlerini andıran Nando'nun sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

YERİNE İTALYAN KALECİ Mİ GELİYOR?

Öte yandan Galatasaray için kısa bir süre önce sürpriz bir iddia gündeme gelmişti. Sarı kırmızılıların, Guglielmo Vicario ile ilgilendiği ifade ediliyordu. Galatasaray'a bu transferde Juventus ve Roma rakip.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Karaağaç 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke İslam'ı seçip müslüman olsaydı. Müslümanlık ona çok yakışır. Kaliteli adam, kaliteli müslüman olur.
    Cevapla
  • TPRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Muslera dadaştır:)))
    Cevapla
  • Boya 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır burda Türkçeyi ogrenemeden gitti ....
    Cevapla
  • Alp 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi Türkçe biliyor nando sen merak etme.
    Cevapla
  • İşte öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Mecburmuydu? Bizim yalakaların ispanyolca, italyanca v.s. öğrenmiş !!!! gibi lügat parçalama saçmalığından iyidir.
    Cevapla
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Uslera yanlış goller yemedimi yedi.Maç kaybettirdimi evet. ama şu var ki GS taraftarı için çok iyi bir oyuncu ve insandı. Ben TS lu olarak Muslerayı çok severdim. Bu ülke ne kepaze karakterde insanlara yeşil sahalarda destek verdi.Hele bazı kalecileri hepimiz iyi biliyoruz. Muslera GS içinde bir şekilde kalmalı.
    Cevapla
  • Veda 1 yıl önce Şikayet Et
    Gitsin tabi. Haksız rekabet sebebiydi. Diğer takımların kalecisi kova. Bu her haltı kurtarınca olmuyordu. Artık gs ilk 5'e bile giremez ):
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle