Galatasaray'a derbi öncesi 2 isimden müjde

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü Beşiktaş'ı ağırlayacak Galatasaray’a derbi öncesi iki iyi haber geldi. Sarı-kırmızılılarda Kazımcan Karataş ve Yusuf Demir takımla çalışmalara başladı.

Galatasaray'a derbi öncesi 2 isimden müjde
Galatasaray'a derbi öncesi 2 isimden müjde
GİRİŞ 02.11.2022 20:14 GÜNCELLEME 02.11.2022 20:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Dinamik ısınmayla başlayan idman, koşu ve üç grup halinde 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

Yusuf Demir ve Kazımcan Karataş tedavilerinin ardından antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. İki futbolcu daha sonra kendileri için hazırlanan özel program dahilinde kondisyonerler eşliğinde özel bir çalışma yaptı.

Sarı-kırmızılılar, yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten bu iyi oldu oyunun kaderini değiştirecek iki isim
    Cevapla