Rezerv Lig'de oynuyordu! Kahraman oldu

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta açılışında Galatasaray'ın deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup ettiği mücadelede Emre Taşdemir'in performansı çok konuşuldu.

Rezerv Lig'de oynuyordu! Kahraman oldu
Rezerv Lig'de oynuyordu! Kahraman oldu
GİRİŞ 29.10.2022 10:46 GÜNCELLEME 29.10.2022 10:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig 12. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup ederek 3 hafta sonra galibiyet aldı. Karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmazken 33. dakikada Adnan Uğur, gördüğü kırmızı kartla Fatih Karagümrük'ü 10 kişi bıraktı. Galatasaray'ı öne geçiren gol 60. dakikada Emre Taşdemir'den geldi. Son sözü ise 85. dakikada Juan Mata söyledi.

A Takım'da ilk maçında 1 gol, 1 asist

Sol bekte yerli kullanmak isteyen Okan Burum, Kazımcan Karataş'ın sakatlığı sebebiyle o mevkiyi Emre Taşdemir'e emanet etti. Bu sezon Süper Lig'de ilk kez 11'de şans bulan Emre, geçen sezonu Giresunspor'da kiralık geçirmişti. Bu sezon sarı-kırmızılılar ile Rezerv Lig’de 4 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, A Takım’da ise son olarak 28 Temmuz 2021 tarihinde PSV ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi eleme müsabakasında süre aldı.

Sarı kırmızılı formayla uzun süre sonra görev alan Emre Taşdemir, 60. dakikada attığı golle takımını öne geçirirken 2149 gün sonra golle buluştu.

Opta verilerine göre, Süper Lig'de Aralık 2016'dan bu yana ilk golünü Fatih Karagümrük'e atan Emre Taşdemir, Ağustos 2021'den (Luyindama vs Hatayspor) bu yana Galatasaray formasıyla kafa golü kaydeden ilk savunma oyuncusu oldu.

Emre Taşdemir, Mata'nın golünde ise asisti yapan kişi oldu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • fuat 1 yıl önce Şikayet Et
    aman biz onun kahramanlıklarını çok gördük 2 yıldır nerdeyse top oynamamı.
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    bir de orta yapmayı öğrense
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok super futbolcu.adam topa temas eder etmez ben futbolcuyum diyor.insallah kadronun degismez oyuncusu olur.onu her mac 11 de gormek isterim.amin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Canı gönülden basarlar diyorum gs ye
    Cevapla
  • Mardinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan biraz anlayan dün berbat oynadığını görür, gol atması iyi bir şey ama kötü oynadı
    Cevapla
  • ihtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    buralarda futboldan anlayanda az ve izlediğinde doğrusunu göremiyorsa susanda az kardeş. :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle