Galatasaray'a kötü haber! Antrenmanda sakatlandı...

Galatasaray, antrenmanda bir pozisyonda ayağı çime takılan ve sol üst ön adalesinde ağrı hisseden Yusuf Demir’de aşırı gerilmeye bağlı zorlanma tespit edildiğini açıkladı.

Galatasaray'a kötü haber! Antrenmanda sakatlandı...
Galatasaray'a kötü haber! Antrenmanda sakatlandı...
GİRİŞ 27.10.2022 19:24 GÜNCELLEME 27.10.2022 19:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig’in 12. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Sarı-kırmızılılar, antrenmanda bir pozisyonda ayağı çime takılan ve sol üst ön adalesinde ağrı hisseden Yusuf Demir’de aşırı gerilmeye bağlı zorlanma tespit edildiğini ve tedaviye başlandığını açıkladı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Antrenmanda bir pozisyonda ayağı çime takılan ve sol üst ön adele grubunda ağrı hisseden oyuncumuz Yusuf Demir'in yapılan tetkikleri sonucunda, ilgili kas grubunda aşırı gerilmeye bağlı zorlanma tespit edilmiş ve oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    6 milyonluk bir fiyasko
    Cevapla
  • Cimbomm 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu cocuk oynamazzzzz belii
    Cevapla