Avrupa devleri Yusuf Demir'in peşinde!

İtalyan basını, Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Yusuf Demir için Avrupa devlerinin sıraya girdiğini duyurdu.

Avrupa devleri Yusuf Demir'in peşinde!
Avrupa devleri Yusuf Demir'in peşinde!
GİRİŞ 24.10.2022 19:14 GÜNCELLEME 24.10.2022 19:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılıların yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Yusuf Demir, futbolseverleri heyecanlandırmış ve yıldız adayından beklentiler artmıştı. Ancak Avrupa basınında çıkan haberlere göre, taliplerini arttıran genç yıldız, Galatasaray'ın elinden kaçabilir.

İtalyan medyasından Calciomercato'nun haberine göre, Cimbom'un sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Yusuf Demir'i önemli takımlar takip ediyor.

Dortmund yakından takip ediyor!

Alman devi Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen'in yanı sıra İtalya Ligi takımlarından Sassuolo, Sampdoria ve Torino da oyuncuyla yakından ilgileniyor.

2021 yılında Barcelona'nın 10 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Yusuf Demir, potansiyeli ile Avrupa kulüplerinin iştahını kabartıyor.

Bilindiği gibi Galatasaray, Avusturya Milli Takımı'nda yer aldığı için yabancı statüsünde yer alan Yusuf Demir'in yerli olarak oynaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yabancı sınırına takılıyor!

Genç yıldız 8+3 kuralı nedeniyle Galatasaray'da çok az forma şansı buluyor.

Ligde son maçına 5. haftadaki Konyaspor karşısında çıkan 19 yaşındaki oyuncu, ardından Adana Demir maçında sakatlığı nedeniyle yoktu. Kayserispor'a karşı ise 21 kişilik kadroya giremedi.

Büyük beklentilerin olduğu Yusuf, 6. haftadaki Kasımpaşa maçında 13, 7. haftadaki Konyaspor karşılaşmasında ise 27 dakika sahada kaldı. Toplamda 40 dakika süre aldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • en iyisi 1 yıl önce Şikayet Et
    kiralık gitsin almanyaya
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence gitsin yoksa Okan Buruk bu çocugu bitirir
    Cevapla
  • reis ne derse o 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep sıraya girerler sonra kimse gelip almaz.
    Cevapla
  • Gsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Fenerliler yine gelmişsiniz işiniz yokmu sizin
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Sezonun yarisina geldik adam toplam 40 dakika oynamis ve avrupanin buyuk kulupleri pesinde.enaz 10 milyon euro..Allahtan 3-5mac oynamadi yoksa bunu transfer edecek avrupa devleri IMF den kredi cekmek zorunda kalacaklardi..))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle