Tugay Kerimoğlu isyan etti! "Ben yalakalık yapmam!"

Galatasaray'ın Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçı yorumlayan eski futbolcu Tugay Kerimoğlu, sarı kırmızılı ekibin taraftarlarına ateş püskürdü.

Tugay Kerimoğlu isyan etti! "Ben yalakalık yapmam!"
Tugay Kerimoğlu isyan etti! "Ben yalakalık yapmam!"
GİRİŞ 24.10.2022 12:45 GÜNCELLEME 25.10.2022 00:41
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray evinde Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından maçı yorumlayan Tugay Kerimoğlu, sosyal medyadan kendisi hakkında yapılan yorumlar sebebiyle sarı kırmızılı taraftarlara adeta ateş püskürdü.

"İki tweet atmakla adam olunmuyor"

Bein Sports" ekranlarına konuşan Tugay Kerimoğlu şunları söyledi: "Öyle iki tweet atmakla duruş sergilemek yok. İki tweet atmakla adam olunmuyor. Bugünkü kırmızı kartların verilme sebebi ben miyim? Galatasaray'ın berabere kalmasının ve yapılan değişikliklerin sebebi ben miyim? Ben burada objektif olmak zorundayım."

"Birilerine yalakalık yapmam"

"İzleyenlerden özür dilerim ama ben başkaları gibi birilerine yalakalık yapmam. Birilerine yalakalık yapmak için konuşmayacağım. Herkes hata yapabilir. Bu futbol, savaş değil. Benim işim hakemi konuşmak değil. Hakemi bizden sonraki program konuşacak."



Bein Sports ekranlarında maçları yorumlayan Tugay Kerimoğlu, yaptığı eleştirilerle Galatasaray taraftarlarının tepkisini çekmişti. Sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medya hesaplarından "Sana yazıklar olsun Tugay Kerimoğlu!", "Sen yıllarca Galatasaray'da oyna ama Galatasaray'ın hakkı yenirken tek kelime bile etme." gibi ifadeler kullanmıştı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 79
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir GS linolarak, taraftar biraz akilli olmali. Hata okan buruk ve yönetimdedir. Okan oyunu okuyamuyor. Yönetim sunu kabullenmeli, isi bitmis futbolcu alirsan, basari beklemekte biraz saçma olur
    Cevapla
  • SEZGİN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin zıvanadan çıkmaksına sebep medyadır,sanki türkiyede futboldan başka spor,İstanbul takımlarından başka takım yok...Ayrıca yöneticiler takımı batırsa bile hesap sorulmuyor,takımların aşırı derecede borçlu olması yöneticilerin hep tribüne oynamasındandır.
    Cevapla
  • E.P.M. 1 yıl önce Şikayet Et
    GS 2-0 öne geçti, attığı 2 golün hangisini kendi hücum organizasyonu ile attı, 1. golde zaten topun İcardi ye atıldığı an ofsayt ve Alanya'nın net penaltısı verilmemiş siz ne anlatıyosunuz. Bir de 2-0 öndeyken beraberliği zor kurtarıyosunuz, önce bir sorgulayın bu kadar beceriksiz topcuyu bir araya nasıl getirdik diye. En büyük eleştiri ve sorgulama tabiki Okan Buruk'a olmalı, yaptığı değişiklikler hamleler doğru mu diye.
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Premier lig futbolcusu ne de olsa. Helal olsun
    Cevapla
  • kemalgs54 1 yıl önce Şikayet Et
    takımını hakem vara rağmen katletmiş iki golü 1 penaltısı verilmemiş 1 oyuncusu 30. dk da haksız atılmış sen daha ne anlatıyon tugay efendi
    Cevapla
  • 3477 1 yıl önce Şikayet Et
    The end siz o kadar küçük bir takım mısınız ki kendi saha ve seyircin önünde üstelik 2:0 önde iken durumu sadece bir pozisyona bağlayıp 2:2 berabere kalasın.
    Cevapla
  • the end... 1 yıl önce Şikayet Et
    3477 maç zaten o dakikada bitmiş zaten. Tugayın ne dediği kendisi kadar önemsiz bizim için. Ha bir de o kadar yanlışın içinde hakem denen tetikçi, adam olsaydı, doğruyu yapsaydı da sizi daha çok memnun etseydi.
    Cevapla
  • 3477 1 yıl önce Şikayet Et
    Tugay sana cevabını vermiş zaten. Sadece 30. Dk tartışmalı diğerleri tartışmasız doğru ha birde tartışmasız yanlış olan Alanyasporun verilmeyen penaltısı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle