Okan Buruk'un eşinden Ali Palabıyık için şok paylaşım!

Galatasaray'ın Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığıo maçın ardından Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'un hedefinde de karşılaşmanın hakemi Ai Palabıyık vardı.

Okan Buruk'un eşinden Ali Palabıyık için şok paylaşım!
Okan Buruk'un eşinden Ali Palabıyık için şok paylaşım!
GİRİŞ 24.10.2022 10:03 GÜNCELLEME 25.10.2022 00:43
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Galatasaray NEF Stadı'nda Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Alanyaspor maçında 2-0 öne geçmişti. 30. dakikadan sonra çıkan kırmızı var ve sonrasındaki hakem kararları maça damga vurdu. Karşılaşmayı tribünden izleyen Teknik Direktör Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'tan bu tartışmalı kararlar sonrası maçın hakemini hedef alan ağır bir paylaşım geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. "Kırmızı kart çok tartışıldı, Okan Hoca çok üzüldü, ne söylemek istersiniz?" sorusunu yanıtlayan Nihan Buruk "Bir şey söylemek istemiyorum, üzgünüz" yanıtını verdi.

"Galatasaray şampiyon olacak mı?" sorusunu da yanıtlayan Nihan Buruk "Galatasaray şampiyon olacak. Destek, tam destek! Sonuna kadar!" ifadelerini kullandı.

'HIRSIZ ALİ PALABIYIK'

Bu arada sosyal medya hesabından oğlu Ali Yiğit Buruk'un maç sonu ağladığı anı paylaşan Nihan Buruk, "Hırsız Ali Palabıyık" yazdı. Görüntülerde ayrıca Galatasaray'ın hemen hemen bütün maçlarını tribünden takip eden Ali Yiğit Buruk'un "Allah belanızı versin" dediği duyuldu...

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 31
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aralarımız; Bayanlar için , dururken" Elinin hamuru ile , erkek işine karışma" dememişler.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben hakemin yerinde olsam dava açarım. Ne çaldı acaba? Hakemlerin çoğu sarı verse de olurdu. Kırmızı biraz ağır oldu diyor. Kesinlikle kırmızı değil demiyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yakında dedesinin Dayıoğlu da karışırsa şaşmayın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray ile ilgili haberlere sarı civcivler dadanmış. Bu ne korkudur böyle.
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Okanın hanımının yorum hakkı yoktur. Bu nedir, özgürlük özgürlük diye diye batırdınız her şeyi. Eşi olarak evinin annesi kocanın hanımı ol karışma.
    Cevapla
  • last 1 yıl önce Şikayet Et
    sen de azıcık adam ol da taraftar olarak yorum yapan bir hanım efendiye ne konuşup ne konuşmayacağı konusunda yorum yapma!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle