Erol Bilecik'ten Galatasaray'a gönderme!

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Galatasaray'a göndermede bulunarak, "Bize verilmeyen penaltının linkini futbolda adalet arayan arkadaşlara memnuniyetle bu akşam göndereceğiz" dedi

Erol Bilecik'ten Galatasaray'a gönderme!
Erol Bilecik'ten Galatasaray'a gönderme!
GİRİŞ 22.10.2022 23:21 GÜNCELLEME 22.10.2022 23:21
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Maçla ilgili olarak Erol Bilecik, "Futbolcularımızın aşağı yukarı 90 dakika boyunca gösterdiği mücadeleye, azme, uğraşıya tekrar şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyorum. Hepsine helalı hoş olsun" dedi. 

"Hafta içinde adalet peşinde koşanları gördük"

Bu güzel akşamı farklı yorumlamak istemediğini kaydeden Bilecik, "Muazzam bir futbol oynandı, gün sonu itibariyle canlı gözlerle tanık olduğumuz verilmeyen bir penaltımız var. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Hafta içinde adalet peşinde koşan, ahkam kesenleri gördük. Konuşulanları gördük. Bize verilmeyen penaltının linkini futbolda adalet arayan arkadaşlara memnuniyetle bu akşam göndereceğiz. Salı günü o arkadaşlardan nasıl adalet olduğunu yorumlamamasını isteyeceğiz. Futbolda adalet, herkesin duygularına göre ortaya koyabileceği bir şey. 'Adalet peşinde koşuyoruz' diyenler üslubuna dikkat etmeli. Haksızlıklar içerisinde adalet arıyorlar. Üslup her zaman haklı olmaktan önemlidir. Sanki olay yerinde katil var. Gerçekten, görmediğimiz üslupla tanımlamalar ortaya koyuluyor. Bu futbolun adaletine yakışmıyor. Herkesin kendini toparlaması gerekiyor" diye konuştu.

"Şampiyonluğu hak ediyoruz"

Önlerinde uzun bir süreç olduğunu kaydeden Erol Bilecik şöyle devam etti:

"Baktığımızda ligde hala yolun başındayız. Taraftarlarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Neticesi olmamış, unvanı oturmamış bir şeye kendimizi yakıştırmayalım. Şampiyonluğu hak ediyoruz ama daha uzun haftalar var. Maçlarımızı yapa yapa gideceğiz. Bir sonraki haftanın heyecanını yaşayacağız. Yolumuz ve yolculuğumuz uzun. Herkese aşkla ve sabırla desteklemeye davet ediyorum." 

"Kulüp yöneticilerinin TFF'ye gitmesi bizi rahatsız etmez"


Galatasaray başkanının TFF'yi ziyaret etmesiyle ilgili olarak ise Bilecik, "Kulüp yöneticilerinin TFF'ye veya kurumlara gitmesi bizi rahatsız etmez. Onlar kendi istişarelerini yapabilirler. Bütün mesele, meseleleri nasıl yorumladığımız. Türkiye'de futbol sahadan çok sahanın dışında oynanmaya çalışılan bir şeye dönmüş durumda. Bütün bunların altını çiziyoruz. Futbolu sahada oynamak. Saha dışında oynadığınızda yanlış yorumlara gidiyor. Ondan sonra bir sürü şeyler yapıyorsunuz. Bunların hiçbiri doğru değil. İşin özeti lafla peynir gemisi yürümüyor. Futbol saha içinde oynanması gereken bir spor. Kimsenin hakkını yemeyiz; Fenerbahçe'nin hakkını da hiç kimseye yedirmeyiz, yedirmeyeceğiz de" ifadelerini kullandı. 

Jorge Jesus'la yeni sözleşme imzalanacak mı?

Sarı Lacivertliler'in teknik patronu Jorge Jesus'un sözleşmesi konusunda ise Fenerbahçe Başkan Vekili Bilecik, "Gündemde böyle bir konu yok. Jesus dünyanın tanıdığı ve müthiş uyum içinde çalıştığımız çok değerli bir teknik direktör. Bizim için de bir şans. Emin olun, bu hikayenin zaten sonu güzel olacak. Jesus baş hocamız ve yolculuğun ana mimarı. Ona güvenimiz sonsuz. Vakti zamanı gelince her şey yoluna girer" açıklamasını yaptı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 32
  • vedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Guzel acıkama olmus tebrikler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    3 senedir sizin yaptıklarınıza ne demeli insanların aklıyla alaymı ediyorsunuz hadi ordan.......
    Cevapla
  • akif 1 yıl önce Şikayet Et
    üç senedir fb şampiyon olduda bizim mi haberimiz yok
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendinize hak gördüklerinizi, başkalarına çok görmeyeceksiniz. Alın bunları da yayınlayın. Adam doğru söylemiş. Sahada oynayamayanlar, saha dışında oynamaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • Erz 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene alikoçun seyirciyi sokaklara dökerim demedimi size yapılınca bırakın konuşmayı böğürüyorsunuz bir de utanmada şimdi yorum yapıyorsunuz
    Cevapla
  • şampiyon 1 yıl önce Şikayet Et
    Dayı senin konuşmanı hiç sevmedim çok Boş ve nahoş bi konuşma
    Cevapla
  • Tarlalar 1 yıl önce Şikayet Et
    Eleman önce gitsin penaltı nedir onu öğrensin, ondan sonra konuşsun. Bu yöneticiler kendilerini gülünç duruma düşürmekten zevk alıyorlar galiba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle