Galatasaray'da FIFA depremi! 24 milyonluk şok...

Babel, alacakları sebebiyle Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti. Feghouli'nin ardından Babel'in de Galatasaray'la davalık olması dikkat çekti.

Galatasaray'da FIFA depremi! 24 milyonluk şok...
Galatasaray'da FIFA depremi! 24 milyonluk şok...
GİRİŞ 22.10.2022 11:09 GÜNCELLEME 22.10.2022 11:09
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eski futbolcularından Ryan Babel alacakları sebebiyle kulübü FIFA'ya şikayet etti. Ryan Babel 1,3 milyon euro (24 milyon TL) alacağını faiziyle birlikte isterken, Galatasaray Sofiane Feghouli'nin ardından ikinci şoku yaşadı.



1.3 milyon Euro'yu faiziyle istedi

Galatasaray'a veda eden ve 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a imza atan Ryan Babel, eski kulübünden alacaklarını istiyor. Fotomaç'ın haberine göre 35 yaşındaki oyuncu, 1.3 milyon Euro alacağını alamadığı gerekçesiyle sarı kırmızıları FIFA şikayet etti. Babel, 1.3 milyon Euro'nun yanı sıra paranın faizini de talep etti.



Eyüpspor'a transfer oldu

Türkiye'de Kasımpaşa ve Beşiktaş forması giyen Ryan Babel 2019-20 sezonuda bedelsiz olarak Galatasaray'a gelmişti. Sarı kırmızılı formayla tüm kulvarlarda 100 karşılaşmaya çıkan Babel, 17 gol attı 8 asist yaptı. Hollandalı futbolcu, sezon başında TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor ile sözleşme imzaladı. Babel'in Eyüpspor'da 5 maçta 1 asisti bulunuyor. (Akşam)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hep terimin kazıkları
    Cevapla
  • Ordulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam 36 yaşına gelmiş. Artık son bir iki senesi .1.3 milyon Euro veya dolar büyük para ve söke söke alır.Hemde faiziyle çatır çatır alır
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Çatır çatır muahahah
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam Hakli Kim Birakir Bu Parayii he Vereceksin kitabinda yaziyorsa verecen
    Cevapla
  • Papel 1 yıl önce Şikayet Et
    1.3 milyon Papel Babel için iyi paraymış. Eninde sonunda böyle böyle borçlar büyüyor demek ki. Futbolumuz avrupa kadar yok ama borcumuz avrupa cinsinden ve katlanarak artıyor
    Cevapla
  • Bayke 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim tırıvırı yapmayın.adamın parasını ödeyeceksiniz. Siz hiç alacağınızdan vazgeçirmemişsiniz. Alırken iyi de verirken kötü mü?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle