Galatasaray'da hayal kırıklığı yaratan tablo!

Süper Lig'de oynadığı 9 karşılaşmada sadece 10 gol bulabilen Galatasaray'da hücum bölgesindeki oyuncuların performansları hayal kırıklığı yarattı.

Galatasaray'da hayal kırıklığı yaratan tablo!
Galatasaray'da hayal kırıklığı yaratan tablo!
GİRİŞ 16.10.2022 15:58 GÜNCELLEME 16.10.2022 16:04
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 2-1 kaybetti. Sarı-kırmızılı takımda forvet arkasında oynayan futbolcuların düşük performansı dikkati çekti. İşte Dries Mertens, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Juan Mata ve Milot Rashica'nın istatistikleri...



DRIES MERTENS: 8 maçta 486 dakika süre alan yeni transferlerden Dries Mertens, skora herhangi bir katkı sağlayamadı.



YUNUS AKGÜN: Adana Demirspor'da patlama yapıp takıma döndü. Yunus Akgün 9 maçta 739 dakika şans buldu ve 1 asist kaydetti.



KEREM AKTÜRKOĞLU: Galatasaray'da öne çıkan isimlerden biri olan Kerem Aktürkoğlu bu sezon 9 maçta 450 dakika oynadı. Kerem Aktürkoğlu 2 gollük katkı verebildi.



JUAN MATA: İngiltere'deki futboluyla hafızlara kazınan Juan Mata, 2 maçta 108 dakika süre aldı. Mata, skor katkısı yapamadı.



MILOT RASHICA: Transfer döneminde çok fazla basına yansımayan isimlerden biri olan Rashica, henüz 3 maçta 53 dakika şans bulabildi. Rashica'nın da skora katkısı bulunmuyor.

(Sporx)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • fuat 1 yıl önce Şikayet Et
    gs futbol takımı değil magazin takımı oldu.biz falkaodan bıktıydık bide ikardi çıktı
    Cevapla
  • Araştır 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer muslera olmasa her kaybettikleri maçlarda fark yemiş olurlardı.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan Buruk takım 15 gün yatmış. Yatan takım hiçbir zaman kazanamaz.
    Cevapla
  • Boztepe 52 1 yıl önce Şikayet Et
    Miladi dolmus futboldan nasibini almislari toplar hepsine yildiz takarsan bu is yürümez. Yildizi sen yetistir Avrupanin cöpleriyle degil bakin Edirneden öte yokuz simdiki gidenler bizim mahalle takimlari gibi önemli olan burdan sonraki asama. Hani her gelen süper yildiz kirmizi haliyla karsiliyoruz milli olmayi Redden icin akila gelmeyen yöntem deniyoruz
    Cevapla
  • Seyirci 1 yıl önce Şikayet Et
    Keremi yedek oynat hoca kerem ilk onbir adamı değil hep bencil futbol oynuyor seferoviç zamanı geldi bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle