Galatasaray 2 yerli isim için harekete geçti!

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, Alanyaspor'dan Efecan Karaca ve Westerlo forması giyen Halil Akbunar için harekete geçti.

Galatasaray 2 yerli isim için harekete geçti!
Galatasaray 2 yerli isim için harekete geçti!
GİRİŞ 15.10.2022 12:56 GÜNCELLEME 15.10.2022 12:56
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yerli oyuncu kalitesini daha da artırmak isteyen Galatasaray, devre arasında atağa kalkıyor. Sarı-Kırmızılılar, özellikle kanat oyuncuları Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun formsuzluğu nedeniyle yeni arayışlara girdi. Sarı-Kırmızılılar, gündemine yerli yıldızları aldı.

İlk hedef Efecan Karaca!

Bu isimler arasında Alanyaspor'un sağ kanat oyuncusu Efecan Karaca var... Galatasaray altyapısından yetişen yıldız oyuncu için Cimbom'un devre arası transfer döneminde atağa kalkması bekleniyor. 32 yaşındaki oyuncunun Akdeniz ekibiyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor...

Bu sezon 5 Süper Lig maçında görev alan yıldız sağ kanat oyuncusu 3 asistle dikkatleri üzerine çekti.

Halil AKbunar için harekete geçildi!

Sezon başında Belçika ekibi Westerlo'nun yolunu tutan Halil Akbunar da Galatasaray'ın listesinde olan bir başka oyuncu... Westerlo, 28 yaşındaki yıldız futbolcu için Göztepe'ye 1 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Bu sezon forma giydiği 7 karşılaşmada 2 gol ve 1 asistle mücadele eden başarılı kanat oyuncusu Halil Akbunar'ın da tekrar Süper Lig'e dönmeye sıcak baktığı belirtildi. Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan Halil, daha önce Elazığspor forması da giymişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Halilmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır bu halil ve barışı niye almıyorsunuz, körmüsünüz diye milletin dilinde tüy bitti.. Halili ancak yıllar sonra alıyorsunuz artık eski formuda yok. Çöp oyuncu adayı! Bu saatten sonra almayın. Efecan şüpheli bir oyuncu, kara kutu! İçinden ne çıkacak belli değil ama performansa bakarsanız şansınızı deneyebilirsiniz neticede kaliteli yerli yıllardır yetişmiyor. Bence artık büyük takımlar ortak bir akademi kursunlar ve çok büyük bir futbolcu havuzu oluştursunlar. Takımlara kazandırılacak oyuncular noter huzurunda kura ile belirlensin. Ülke futbolunu kurtarmanın başka yolu yok.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Alanyaspor dan oyuncu almayın. Emre Akbabayı aldınız da ne oldu şimdi Efecan 'ı alacaksınız?
    Cevapla
  • Çaldıran....1514 1 yıl önce Şikayet Et
    Aldığınız oyuncular yetmedi öyle yaa......
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasil saçma bir yorum
    Cevapla
  • Gslii 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan buruk bu transferleri yap bakalim taraftar olarak seneyi gorebilmene gs taraftarlari olarak izin veriyormuyuz vermiyormuyuz gör.Ya adam akilli teknik direktorlugunu yaparsin yada bu guzel kadroyu yonetecek birini buluruz.Aklini basina al buruk..
    Cevapla
  • Naim yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Değil, değil, değil.... Orta alana, forvete ve beklere yerli alternatif lâzım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle